Beszélgetés Borszuk Kriszta sminkmesterrel 2.rész

Borszuk Kriszta professzionális sminkmester szépség történetei (2. rész)

Miért éppen a Helan Bio dekorkozmetikumok?

A Helan Biokozmetikumok világának egyik fontos alapköve a magas minőségű, természetes, allergénektől mentes dekorkozmetikum kínálat.

A mai modern nő számára is egyre fontosabb, hogy a változó környezeti hatások mentén, a káros anyagokat, a felesleges allergéneket tartsuk távol a bőrünktől, magunktól. Szépség blogunk keretei között, több részben olvashattok majd a Helan sminkek alapanyagok érdekességeiről és arról, hogy miként vélekednek termékeinkről profi sminkesek.

A Helan Szépség Blog keretei között vendégünk Borszuk Krisztina, sminkes és dekorkozmetikum szakértő, akivel több részletben beszélgettünk, s nagyon sok érdekességet tudhattunk meg, a sminkelés trendjeiről, a primer fontosságáról és a bio kozmetikumok jelentőségéről, a „mai nők” életében is.

A beszélgetésünk 1. részét, a linkre kattintva olvashatjátok

HELAN: Kedves Kriszta, legutóbbi beszélgetésünket ott hagytuk abba, hogy tulajdonképpen, miért is bővítetted a készleted a Helan bio sminkekkel? Miért fontos ez neked?Mi volt a motiváció?

KRISZTA: A hihetetlen módon rohanó világ, a stresszes környezet, így a környezetváltozás is, jelentős hatással van a bőrünkre is. Sokszor az évekalatt apróbb, de adott élethelyzetekben gyors lépésekben változik a bőrünk, ezért egyre több hölgynek lesz érzékeny a bőre, akik korábban ilyet nem tapasztaltak. Sokan kérdezik Tőlem, hogy milyen termékekkel dolgozom, mert egyes márkák termékei irritációt, allergiátokoznak részükre. Ezért már régóta kerestem olyan minőségi bio márkát, melyet professzionális munkám mellé is be tudok kapcsolni, így – úgy döntöttem, hogy kibővítem a smink készletemet a HELAN bio dekorkozmetikumaival is. Így több vendégemet tudom maximálisan kiszolgálni, akik nagy megelégedettségükre örömmel viselik elegáns bio sminkjeiket.

HELAN: Mi a tapasztalatod? – Ugyanolyan tartósak a Helan termékek, mint egy hagyományos dekorkozmetikum?

KRISZTA: Tökéletes termékek, minden téren. Remek „alapozást” biztosítanak, számos árnyalatban, s a púderek, szemhéjfestékek, rúzsok is nagyon jó „munkaeszközök” nekem. Mindig mindenhol elmondom, hogy milyen nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő, „testreszabott”arcápolásra. Mint minden smink, alapozó, pirosító is egy szépen kezelt arcon mutat a legjobban, a smink is tartós marad, ha a bőrünk ápoltsága megfelelő. Legyen az hagyományos vagy bio smink. Ugyanakkor a bio sminkek nagy előnye, hogy nem okoznak semmilyen allergiát és reakciót a bőrön, így biztonsággal viselhető azoknak is, akik valamilyen bőrproblémával rendelkeznek.

HELAN: Leginkább milyen arcbőrre ajánlod a Helan dekorkozmetikumokat? 

KRISZTA: A HELAN termékban az a jó, hogymindenki megtalálja a bőréhez illő alapozót. Aki nem akar erős fedést, azoknak a CC hidratáló alapozó a legmegfelelőbb, de lehet választani a jobban fedő bőrmegújító vagy az anti-age szérumos alapozó között is. Mindegyik kellőképpen hidratál, így bármely bőrtípushoz ajánlom. A kombinált bőrtípusnak mindenképpen javasolt a púder használatát, amely gátolja a kifényesedést. Atermékek minőségi alapanyag összetétele semmilyen problémát nem okoz, így nagy szívvel szoktam ajánlani őket szinte mindenkinek.

 

A következő blog írásunkban megtudhatjátok, hogy mely termékeink Kriszta kedvencei, s hogyan vélekedik munkája közben a Helan Biokozmetikumok termékeiről.

Borszuk Kriszta elérhetőségei: www.borszukkrisztina.hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/borszukkrisztina.hu/

Instagram: @borszukkrisztinamua