Beszélgetés Borszuk Kriszta sminkmesterrel 3. rész

Borszuk Kriszta professzionális sminkmester szépség történetei (3. rész)

Kedvenc Helan bio smink termékek és a „primer” története

A Helan Biokozmetikumok világának egyik fontos alapköve a magas minőségű, természetes, allergénektől mentes dekorkozmetikum kínálat. A mai modern nő számára is egyre fontosabb, hogy a változó környezeti hatások mentén, a káros anyagokat, a felesleges allergéneket tartsuk távol a bőrünktől, magunktól. Szépség blogunk keretei között, több részben olvashattok majd a Helan sminkek alapanyagok érdekességeiről és arról, hogy miként vélekednek termékeinkről profi sminkesek. A Helan Szépség Blog keretei között vendégünk Borszuk Krisztina, sminkes és dekorkozmetikum szakértő, akivel több részletben beszélgettünk, s nagyon sok érdekességet tudhattunk meg, a sminkelés trendjeiről, a primer fontosságáról és a bio kozmetikumok jelentőségéről, a „mai nők” életében is.

A beszélgetésünk 1. részét, a linkre kattintva olvashatjátok

A beszélgetésünk 2. részét, a linkre kattintva olvashatjátok

HELAN:Kedves Kriszta, sminkes munkád kapcsán, áruld el nekünk, mik akedvenc HELAN termékeid? Melyek azok, amelyeketmunkád során használsz és tökéletesen meg vagy elégedve velük? S természetesen azt is szuper lenne tudni, hogy ha vannak ilyen kedvencek, miért szeretsz a HELAN termékekkel dolgozni?

KRISZTA: Oh, már nagyon vártam ezt a kérdést, mert kiemelt nagy szeretettel beszélek a HELAN termékekről. Imádom például a HELAN sminkecseteit. Elképesztő puhák, könnyen és nagyonpontosan lehet velük dolgozni, az is külön jó érzés, hogy mindegyik ecset – vegán, nem szőrből vannak. A púder-, a pirosító- és a szemhéj ecsetet minden alakalommal használom, de összességében a teljes termékpaletta nagyon izgalmas, mert rengeteg színt, alapozót és árnyalatot lehet variálni, főleg ezekkel a remek minőségű ecsetekkel.

HELAN: Személy szerint Neked van olyan termék, amit Te magad is használsz a HELAN dekorkozmetikum palettáról?Ha igen, mit és miért szereted/ ajánlod?

KRISZTA: Én magam is boldogan és örömmel használom a HELAN dekorkozmetikumait. Ami mindig megtalálható a táskámban, mert nap mint nap nélkülözhetetlenés nagyon szeretem, mint termék is,az a korrektor, a kompakt púder és a primer. Boldogan viszem magammal mindehová.

HELAN: – Egy fontos szakmai kérdés, mert valószínű sokan nem tudják, mi a Primer és miért használhatjuk a mindennapokban?

KRISZTA: A Primer az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy a lehető legkönnyebben és leggyorsabban előkészítsük a sminkelésre a bőrünket. A primer használatával sokkal tartósabb lesz alapozás, szebb lesz a végeredmény. A primer egységesíti a bőrfelszínt, hidratálja, kitölti az apró ráncokat, feltölti a pórusokat így az alapozóból is kevesebbet kell feltennünk, mint primer nélkül. A primert azonban nem szabad összekeverni az alapozóval. A primert minden esetben az arcápolás után és alapozás előtt kell használni.

 

Borszuk Kriszta elérhetőségei: www.borszukkrisztina.hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/borszukkrisztina.hu/

Instagram: @borszukkrisztinamua