Elő a bio szúnyogriasztókkal! Miért érdemest bio szúnyogriasztót venni…

Vigyázz ott egy szúnyog! Így, hogy újra itt a szúnyogszezon, a szúnyogriasztók is a nyári listánk élén szerepelnek a naptejek mellett amiket ha nyaralásra megyünk, nem felejthetünk otthon. Viszont olyan sok fajta szúnyogriasztó van! Melyikek válasszam? Miért lehet jobb a bio szúnyogriasztó? Hála a Helan széles vegán és bio szúnyogriasztó választékának, a keresés a legjobb természetes szúnyogriasztókhoz lerövidül.

Felnőtt bio szúnyogriasztóink:

A Helan bio szúnyogriasztó spray természetes védelmet nyújt, hatása hosszan tartó és még az a fanyar kellemetlen illata sincs, mint más szúnyogriasztóknak.

Ha pedig nem szeretsz fújkálni, a szúnyogriasztó bio törlőkendővel csak töröld magad át! Egyszerű, gyors és kényelmes megoldás. Kihúzod finoman a kis tasakból, lazán áttörlöd a testedet és máris védve vagy a szúnyogok ellen. Gyerekeknél is alkalmazható akár már újszülött kortól, mivel kimondottan érzékeny bőrre ajánlott. Ez az új megoldás kényelmesebbé teszi, azt, hogy csapkodás nélkül teljen el egy nyári beszélgetős este.

Gyerek bio szúnyogriasztónk:

Habár a felnőtt bio szúnyogriasztókat is lehet kisgyermekünkön alkalmazni, mivel kifejezetten érzékeny bőrűek számára lett kifejlesztve, a praktikus megoldások olykor előnyben vannak mikor kisgyermekeinket be kell kenni. A Helan bio szúnyogriasztó roll-on gyerekeknek lett kifejlesztve nem csak praktikus kiszerelése miatt, de a kellemes illata miatt is, ami mellet ez a bio szúnyogriasztó nem tartalmaz ammóniát és alkoholt. Már pici babáknál is használható nappalra és éjszakára egyaránt.

Szúnyogcsípés utáni ápolás:

Már meg is csípett? A Helan szúnyogcsípés utáni bio roll-on gyorsan enyhíti a rovarcsípést gyerekek részére is. Praktikus kiszerelés, azonnali hatás!

Miért érdemes a bio szúnyogriasztókat választani?

A Helan bio szúnyogriasztóinak gazdag természetes összetételeinek köszönhetően különlegesen hidratálnak és bőrpuhító tulajdonságai alkalmassá teszi a készítményeket a kisbabák kivételesen érzékeny bőrén történő használatára is. Természetes összetétele nem okoz allergiás reakciót a bőrön, mivel nem tartalmaz káros kemikáliákat. A Helan bio szúnyogriasztói a bőrt friss, kellemes és hidratált érzettel ajándékozza meg, védve a kisbabák érzékeny bőrét.