Hogy takarít egy egyedülálló férfi leggyorsabban?

Engedjétek meg, hogy egy rövid történeten keresztül adjak tippeket férfi társaimnak, akik a takarítással állnak hadilábon.

Az egész azzal kezdődött, hogy a barátnőmmel hosszú évek után külön váltunk. Ennek nagyon sok hátránya van, de az egyik leggyorsabban szembetűnő a lakásom kinézete volt 2 hét után. Egy ideig nem foglalkoztam vele egyáltalán, amit muszáj volt elpakoltam persze, de különösebb takarítást nem csináltam. Egy idő után elegem lett a saját tehetetlenségemből, és végül neki álltam én magam takarítani.

Találtam valami maradék fürdőszoba tisztítót, gondoltam jó lesz a tükörre, mert, hogy az is a fürdőszobában van. Azzal neki álltam lemosni az odaszáradt fogkrémet, de csak még jobban elkentem és összemaszatoltam. Ettől csak elment a kedvem az egésztől és újra kaotikus lett a helyzet az egész lakásban. Muszáj volt meglépnem az következő dolgot, hívtam édesanyámat, hogy mit hogyan és mivel kéne takarítani. Persze neki minden csempére külön tisztítószere van, amiket sem megvenni, sem használni nem fogok. Küldött egy részletes, kilométer hosszú listát, amit nagy nehezen elolvastam, de értelmezni már nem igazán volt erőm. El is engedtem ezt az egész témát, gondoltam majd úgyis lesz valahogy.

Persze nem gondoltam komolyan, de másnap felhívtam a személyi edzőmet, Rékát, aki egy edzésen még karantén előtt mintha mesélte volna, hogy nem nagyon volt ideje takarítani a rengeteg edzés miatt. Meséltem neki mennyire el vagyok havazva takarítás terén. Hál’ istennek rögtön tudta miről beszélek. Ő egy univerzális üveg, ablak -és felülettisztító sprayt javasolt, amivel gyakorlatilag minden látható felületetet a konyhában, nappaliban, és fürdőszobában nagyon szépen le tudok tisztítani. Ráadásul minden üveg felületet is, az üvegasztaltól, az ablakon át a tükrökig mindent.

Winnis piatti lime mosogatószer

Pontosan erre volt szükségem. Ez egy olasz termék, ami még egy plusz volt nálam, mivel imádom az olasz életérzést, és olaszos pasinak is tartom magam, mert sok nyarat töltöttem el már ott. E-mellett még öko termék is! Ezt az életmódot még a volt páromnak köszönhetem, de egyáltalán nem bánom, mert szerintem is fontos az öko tudatosság. Gyorsan meg is beszéltük honnan és hogyan tudom megrendelni. Az okoabc.hu nevű weboldalról nagyon jó áron hozzáfértem és pár napon belül ki is szállították. Körbe is néztem a weboldalon, ha már ott voltam és a mostani barátnőmnek találtam egy olasz bio parfümöt amit rögtön meg is rendeltem.

A Multiusonak köszönhetően nem kell már többé aggódjak a különféle felületek miatt, nem kell 2 kilométeres takarítószer lista, és akár egy gyors takarításra alkalmanként, akár egy nagytakarításra is tudom használni. Fantasztikus termék!