Hogyan segíthetsz egyszerűen a Babagenetikának?!

Sevcsik Anna.

A Babagenetika megálmodója, alapítója. Egy rendkívüli nő, aki a saját történetét megtapasztalva hozta létre a Babagenetikát és segít rengeteg kismamán, családon.

Amikor megismertem Annát, meghívott az otthonukba így, ismeretlenül. Csodálkoztam, de utána rájöttem, hogy ez nála a legtermészetesebb dolog. Az, hogy engem meghívott egy kávéra, miközben a gyerekek körbe ugráltak minket, a nagyobb lányai becsatlakoztak a beszélgetésünkbe, az egy dolog.

De rászoruló, teljesen idegen embereknek is van helyük a náluk 1-2 éjszakára, amig megtalálják a kiutat. Mert megtalálják!

Anna ebben segít. A telefonja állandóan megcsörren, és a legnagyobb higgadsággal, nyugtató szavakkal fogadja azokat. Utána azonnal intézkedik, visszahívja a telefonálót és máris próbálják közösen megtalálni a legjobb megoldást.

Mert aki Annát felhívja és segítséget kér, az biztosan nem marad egyedül a problémájával.

Nagyon jót beszélgettünk és azonnal egy hullámhosszon voltunk, Anna lányai persze azonnal beleszerettek a Helan parfümökbe 🙂

Utána még találkoztunk néhányszor rendezvényeken, de akár csak egy kávéra és mindíg az motoszkált bennem, hogy én hogyan tudnék segíteni? Eszembe jutott, hogy a legegyszerűbb módja, hogy ha a webshopos rendelések után, bizonyos összeget oda adományozunk a Babagenetikának. Felhívtam Annát és egyeztettünk.

Én nagyon boldog vagyok, hogy így is tudunk segíteni, és természetesen Nektek is köszönöm, hiszen közvetett módon, Ti is hozzájárultok a Babagenetika sikeréhez.