Karácsonyi ajándék ötletek időseknek

Praktikusak, környezetbarátok, és garantáltan levesznek mindenkit a lábukról!

Ha ilyen karácsonyi ajándékokat szeretnél adni idősebb szeretteidnek, akkor biztos tetszeni fog Neked a listánk! És még környezetbarát is!

Ajándék ötletek idősebb hölgyeknek

  1. Akármennyire gondosan bánik valaki a bőrével, 60 fölött már máshogy működik a testünk és a bőrünk is. Jól jön ilyenkor egy kis plusz törődés, cserébe a sok nagyi-palacsintáért: a Helan 60+ bőrmegújító krém hatásos kényeztetés a bőrnek 60 év fölött. A vörösszőlő és gránátalma kivonatok antioxidánssal látják el a bőrünket, a hozzáadott ásványi anyagok pedig elősegítik az önműködő folyamatokat. Mindemellett gyorsan beszívódik és csodás az illata is.
                                       
  2. A tél hideg napjai nagyon ki tudják szárítani a bőrt, ezért a hidratáló kézkrémek elengedhetetlenek ebben az időszakban. Szerencsére van választékunk, mely mind hidratálja és táplálja bőrt, de érdemes kipróbálni a Helan D’Ambra Gocce bio hidratáló kézápoló krémet, ami frissíti és puhává varázsolja a bőrt. Különösen alkalmas száraz és dehidratált bőrre.
                                         
  3. Az öko mosó- és tisztítószereket sosem késő megismerni! Sőt, jobb, ha minél hamarabb. Ha a nagyi meg már ismeri, akkor ezzel nem lehet félre nyúlni! A Winni’s-nek sokféle öko terméket köszönhetünk, melyek nemcsak környezettudatosak, de hatásosak is! Ajánljuk a zsíroldót, a felülettisztítót és a mosószereket! Semelyik termék nem kezdi ki a kezeket, mert növényi alapanyagokból vannak összeállítva és hipoallergének.

Ajándék ötletek idősebb férfiaknak

  1. Van egy pár praktikus ajándék ötletünk, aminek biztos örülnének idősebb férfi szeretteink. Az egyik az Olmo bio borotvahab, ami még a légérzékenyebb, kipirosodásra hajlamos bőrt is táplálja és puhává teszi. Kimondottan gazdag és krémes bio borotvahab ami a bortválkozást egyszerűvé teszi. A borotva könnyedén siklik a bőrön, nem irritálja azt és megtartja a bőr kellő nedvességét.
                                                   
  2. A másik a bio szakállápoló, amit egyben borotva szappannak is lehet használni. Az Elemi bio szakállápó tápláló összetevőinek, aloe verának, shea vajnak és az olívaolajnak köszönhetően mélyrehatóan ápolja még a legérzékenyebb bőrt is.
                                                   

Kellemes karácsonyi ünnepeket!