Karácsonyi ajándék ötletek tiniknek

Tinédzser gyerekeinknek néha nehéz lehet ajándékot keresni, viszont ők is biztos értékelik a környezetbarát termékeket! Íme egy pár termék ami szerintünk nagyon jó ajándékötlet lenne nekik karácsonyra!

1. Bár valószínűleg kamasz fiunk nem ugrik ki a bőréből egy arcápoló láttán, de a Helan Linea Viso 3 bio bőrradír maszk hatása őt is leveszi a lábáról. Segíti bőrünk faggyúmirigy-működésének egyensúlyban tartását, hogy megszűnjön a zsírosodás és a pattanások kialakulása.

 

2. Tini lányunknak pedig jöhetnek a smink ötletek. A dúsító hatású bio szempillaspirál még a legvékonyabb és nehezen elérhető szempillákat is képes megvastagítani és szétválasztani, hogy egy igazán lenyűgöző hatást eredményezzen. Tippünk, a szempillaspirál hatása intenzitásán a bio szempillaspirál primer segít, ami vastagabb és hosszabb szempillákat eredményez.

3. Ha tini lányunk nem hord annyira sok sminket, akkor a Helan D’Ambra Nettare bio testvajával intenzívan ápolhatja bőrét, biztosíva annak rugalmasságát és selymességét. Kicsit mandulás illatával rabul ejti az embert.

 

Kellemes karácsonyi ünnepeket!