Milyen illatot szeretnek a férfiak a nőkön?

Teljesen egyértelmű, hogy a férfiak szeretik az illatokat egy női testen. Nézd meg, hogy mely összetevők izgatják fel a férfi fantáziát és mely illatok teszik őrületesen vonzóvá a nőket.

Szeretnéd elérni, hogy ne csak a ruhád öltöztessen, de az illatod is? 

Hogy a férfi lélegzete elálljon, amikor közeledik hozzád?

Gondoltad-e volna, hogy nem minden illattal tudod a fentieket elérni?

Amikor a csábítás tüzében vagyunk, akkor nem minden illattal tudjuk felkelteni a férfiak figyelmét. Hogy miért? Dr. Alan Hisch szerint :” A kellemes illatok képesek stimulálni az emberi agynak azt a részét, mely az intimitást idézi elő és szexuális gondolatokat kelt”

Köztudott, hogy a férfiak szeretik az ínyenc illatokat, mert mély érzéseket hoznak elő belőlük a múltból. Akkor nézzük, melyek ezek az illatok:

Helan Vanilia Oolon Helan Vanilia Kashmir parfüm
Helan Vanilia Oolon Helan Vanilia Kashmir parfüm

VANÍLIA MINT ÖSSZETEVŐ:

Évszázadok óta természetes afrodiziákum. Ezért nem meglepő, hogy a férfiak vonzónak tartják a vanília illatát egy női testen. Az oka egyszerű. A vanília édes illata boldogságot sugároz és az egyik legkedveltebb összetevő a világon. Fújd be magad egy parfümmel, amely vaníliát tartalmaz és zsebeld be a bókokat a környezetedtől.

 

FAHÉJ ILLAT:

A dél India és Sri Lankáról származó fahéjat évszázadok óta használják a parfümökben.Nagyon ismert afrodiziákum a férfiak számára, és az oka nem más, mint hogy a fahéj illata melegséget, intimitást áraszt és nem utolsó sorban megnöveli a vérkeringést/pulzust is. Azok az illatok, melyek fahéjat is tartalmaznak misztikus hangulatot tudnak teremteni körülöttünk, és ellenállhatatlanná tudják tenni a nőt a férfi számára.

GYÖNGYVIRÁG ILLATÚNAK LENNI:

Nagyon ritka és finom illat amely a tisztaságot és az alázatosságot jelképezi. Egy 1993-as tanulmány szerint a Gyöngyvirág növeli az izgalmi állapotot és csökkenti a fásultságot. Dr. Hirsch szerint, a férfiak nem igazán kedvelik a kimondottan virágos illatokat, de egy pici gyöngyvirággal meghintett parfüm mindíg jó hatást vált ki a férfi agyban. Hasonló hatásai vannak az orchideának, gerániumnak és az ibolyának is.

LEVENDULA MINT EGY GYÖNYÖRŰ ILLAT:

 Úgy is ismert, mint a “szerelem gyógynövénye”. Tápláló tulajdonságainak köszönhetően nagy mértékben stimulálja az érzékeinket. Legalább 2500 éve ismerjük a Levendula fantasztikus hatásait és használjuk is őket masszázs vagy aromaterápia céljából. Annak ellenére, hogy a levendulának nyugtató hatása van, meglepő módon képes stimulálni az érzékeinket és a “szeretve vagyok ” érzése biztosítani. Ez bizony minden férfi számára fontos! A mondák szerint Kleopátra is a levendula olajjal csábította el Cézárt, ez is bizonyítja a levendula hatalmas csábító erejét.

SZANTÁLFA AZ EGYIK LEGJOBB ILLAT:

A szantálfa illat egy nagyon különleges összetevő, mely krémes, lágy illatával tesz különlegessé. Tantrikus rituálék és masszázsolajaknak az egyik alapanyaga évszázadok óta.A keleti kultúrákban gyakran  használják szorongás csökkentésére és az impotencia kezeléséhez is. Kombinálva gyengéd virágos illatokkal, mint például az orchidea, ellenállhatatlanná teszi a nőt!

JÁZMIN A ROMANTIKUS ILLAT:

A jázmin virágát gyakran a hangulatunk és a libidó növelésére, illetve az emocionális stressz csökkentésére is használjuk. az egyik legemocionálisabb fehér virág melyet gyakran párosítunk az intimitással és a romantikával. A mágikus illata kombinálva enyhébb fás jegyekkel vagy/és citrusos jegyekkel, csábítóvá teszi az illatot rajtunk.

CITRUSOK AZ IGAZI NYÁI ILLAT: 

A citrusos illatok leginkább a nyár kellemes és boldog pillanatait idézik fel bennünk. Kombinálva a narancs vagy mandarin illatokkal üdítő és friss pezsgést tud nyújtani, ami a fiatalságot idézi elő.

agrumé banner