MUTASD A PARFÜMÖD, MEGMONDOM, KI VAGY!

 

A friss citrusos illatokkal vagy a fűszeresebb keletiesebbel tudsz azonosulni?

A parfümöd sokkal többet árul el rólad, mint hinnéd!

A legtöbb nőnek több parfümös üvegecske is áll a polcán, amelyek közül hangulatától függően válogat. Ám többnyire mégis ugyanahhoz az illattípushoz vonzódunk, van, akinek a fás-fűszeres, van, akinek az töményebb, édeskés illat jön be. A szakértők szerint az illatok iránti ösztönös vonzalmunk személyiségünket is tükrözi.

Nézzük, milyen  parfüm-személyiségeket különíthetünk el!

Citrusos illatok

A citrusokat kedvelő nők tipikus vezetők. Határozottak, ambiciózusuk, dominánsak, és ösztönösen a csoport élére állnak. Higgadtak és van bennük egy kis távolságtartás, hűvösség.

Helan illatod:

Helan Agrumée női parfüm

Virágos illatok

A virágos, édeskés illatok hódolói szelídek, kifinomultak, természetesen nőiesek, ám kissé tartózkodóak. Fontos számukra, hogy nyugalom és harmónia vegye körül őket.

Helan illatod:

Helan Fuchsia Ballerina 

Helan Hortenzia és Füge

Helan Violetta  

Helan Anemona Rosa 

Helan Magnólia 

Helan Ninfea Magia D’Aqua 

Rózsa

A rózsa illatáért rajongó nők visszafogottak, álmodozóak és romantikusak, ugyanakkor kicsit nehezen oldódnak fel.
Igen érzékenyek, gondoskodóak és nagyon empatikusan reagálnak mások igényeire. Megfontoltak és óvatosak, nem jellemző rájuk az impulzivitás, előbb gondolkodnak, és utána cselekednek.

Helan illatod: 

Helan Rosa-Rosae Romantic

Helan Anemona Rosa

Levendula

A levendula illat rajongói igazi társasági lények, akik hatalmas, kiterjedt baráti körrel rendelkeznek. Odaadó barátok, akikre mindig lehet számítani. Emellett nyitottak, őszinték, megbízhatóak, ügyesen kommunikálnak, jó a szervezőkészségük és kedvelik a társaságot

Helan illatod:

Helan Levendula 

Vanília illatok

Tévedés azt hinni, hogy azok, akik a vanília illatát szeretik, nyugodt, unalmas személyiségek lennének. Épp ellenkezőleg! A vanilia rajongók élénkek, energikusak, szórakoztatóak. Szeretik a társaságot, a szórakozást, jövést-menést, pezsgést maguk körül.
Helan illatod: 

Helan Vanilia Kashmir

Helan Oolong Vanilia

Helan Vanilia Verveine

Szantálfa

Akiket a szantálfa és a keleties illatok vonzanak, azok magabiztosak, roppant céltudatosak és igazi maximalisták. Hatalmas elvárásokat támasztanak önmagukkal szemben, de másokkal szemben is kritikusak. Keményen, lazítás nélkül küzdenek az álmaikért és mindig elérik a kitűzött célt.

Helan illatod: 

Helan Oolong Vanilia

Helan Vanilia Kashmir

Helan Magnólia

Helan Muschio Bianco


Fűszeres illatok

Akik a fűszeres illatért vannak oda, titokzatos, temperamentumos, szenvedélyes, ugyanakkor nehezen kiismerhető személyiségek. Sok arcuk van, szeretik a rejtélyeket, izgalmakat és a végleteket.

Helan illatod:

Helan Tonka & Pepe Rosa

Helan Vanilia Kashmir

 

Gyümölcsös illatok

Ha azt hiszed, hogy a gyümölcsös illatok rajongói mindig édesek, tévedsz.

Általában ingerlékenyebbek, a hangulatuk változékony, kiszámíthatatlan, nagyon szeszélyesek. Cinikus humoruk és pesszimizmusok sem mindig szórakoztató, idővel kimerítő lehet környezetük számára.
Ugyanakkor nyitottak, őszinték, mindenről megvan a saját véleményük és ezt sosem rejtik véka alá.

Helan illatod:

Helan Gránátalma

Helan Mora Muschio

Jázmin

A jázmin szeretik az újdonságokat, nyitottak, spontának, élvezik az életet és az izgalmas kalandokat. Provokatívak, és nem törődnek vele, mások mit gondolnak róluk. Mellettük sosem lehet unatkozni.
Helan illatod:

Helan Ninfea Magia D’Aqua

Helan Magnólia

Púderes illatok

Akik a tiszta, púderes illatokat kedvelik, azok kerülik a hivalkodást, feltűnést, szeretik az egyszerűséget, és természetesen nőiesek. Nagyon diszkrétek, fegyelmezettek és kontrolláltak. A szívük helyett inkább az eszükre hallgatnak.

Helan illatod:

Helan Muschio Bianco