PARFÜMHOROSZKÓP

Találd meg a hozzád leginkább illő HELAN  illatot, vagy szeretteid ideális karácsonyi parfümjét a csillagok segítségével!

 

KOS

 

Fellépésed határozott és magabiztos, megjelenésed mindig csinos, alkalomhoz illő. Ösztönös, impulzív egyéniséged ruha-és illatválasztásodon is meglátszik, ritkán tervezel előre, inkább az aktuális hangulatodnak megfelelően döntesz. Vitalitásodnak és kalandvágyadnak köszönhetően a sportos, lezser stílus is közel áll hozzád. Nem törődsz a trendekkel, olyasmit viselsz, ami neked tetszik és biztosítja számodra a kényelmes, szabad mozgást. Fontos számodra a hódítás és (vélt vagy valós) vetélytársnőid legyőzése, mivel minden helyzetben az első helyre törekszel. Leginkább az intenzív, domináns, szenvedélyes, figyelemfelkeltő illatoknak lehet sikere nálad.

HELAN ILLATAID:
Helan Fuchsia Ballerina parfüm: goo.gl/Dr1I54
Helan Tonka & Pepe Rosa : goo.gl/bjYFDT
Helan Gránátalma női parfüm : goo.gl/rQTzvO

BIKA

 

Fellépésed nyugodt, magabiztos, veleszületett kiváló ízlésed már az első pillanatban megmutatkozik. A minőség és tartósság éppolyan fontos számodra, mint a kényelem; így jó érzékkel választod ki a legdrágább holmikat.

Ízlésed kifinomult, megjelenésed nőies, ugyanakkor szereted a letisztult, klasszikus stílust és eleganciát.
Rendkívül érzéki vagy, így a kellemes illatok is fontosak számodra. A birtoklási vágy éppúgy hozzád tartozik, mint a gyűjtögetés, így egészen biztosan több parfüm lapul a piperepolcodon. Ugyanakkor hűséges vagy és ragaszkodó, így ha megtalálod az igazi illatodat, az hosszú évekre elkísér.
Erős vonzódásod a természethez a parfümválasztásban is megmutatkozik: szered a kellemes, édeskés, földies, virágos-fás illatokat.

HELAN ILLATAID:
Helan Muschio Bianco: goo.gl/WVC8et
Helan Levendula női parfüm: goo.gl/jrL8ai
Helan Hortenzia és Füge női parfüm: goo.gl/6PB7ia

IKREK

 

Közvetlen, szellemes, kíváncsi egyéniségeddel igazán üdítő jelenség vagy. Nyitott, vidám, játékos természeted stílusodon is nyomot hagy, Sosem ülsz tétlenül, mindig csinálsz valamit, képes vagy több dolgot végezni és több helyen jelen lenni egyidejűleg.
Igazi társasági emberként állandó frissesség és izgalom leng körül.
Mivel szereted a változatosságot és irtózol az elköteleződéstől, szívesen próbálsz ki új dolgokat.
Számodra egy parfüm biztosan nem lesz elég, az újdonság varázsa, valamint pillanatnyi hangulataid miatt gyakran váltogatod őket.
Legszívesebben légies, könnyed, semleges vagy friss, citrusos illatokat választasz, melyek több összetevőt tartalmaznak.

HELAN ILLATAID:
Helan Agrumée női parfüm: goo.gl/x0tDHR
Helan Hortenzia és Füge női parfüm: goo.gl/6PB7ia
Helan Vanilia Kashmir: goo.gl/WuMXpP

RÁK

 

Titokzatos, szenzitív, rejtőzködő egyéniséged nem nyílik meg akárki előtt. Megjelenésed nagyon nőies, ugyanakkor konvencionális. Romantikára fogékony, álmodozó beállítottságod, fantáziád és kreativitásod stílusodon is nyomot hagy.
Mivel erősen hangulatember vagy, akit leginkább érzései, impulzusai befolyásolnak, öltözködési stílusod is változó, de sosem hivalkodó. Inkább a pasztell, lágy, romantikus stílus jellemez, semmi a cicoma, semmi feltűnés.
Erősen nosztalgikus alkat vagy, számodra a világon mindenhez köthető valamilyen emlék, így az illatokhoz is.
A lágy, diszkrét vizes, “tenger illatok”, valamint a romantikus virágos és gyümölcsös parfümök állnak közel a szívedhez.

HELAN ILLATAID:
Helan Rosa-Rosae Romantic: goo.gl/7i1nH5
Helan Violetta női parfüm: goo.gl/mjxhX2
Helan Levendula női parfüm: goo.gl/jrL8ai

OROSZLÁN

 

Már fellépésed is „drámai”, büszkeséget és öntudatot sugárzol, megjelenésed csupa méltóság és elegancia. Nem is zavar a feltűnés, inkább hízeleg számodra, ha felfigyelnek és felnéznek rád, szívesen szolgálsz követendő például másoknak. A bókok és dicséretek éltetnek és inspirálnak, kifejezetten szárnyakat adnak számodra. Határozott, domináns személyiséged ugyanakkor nagyvonalú, melegszívű embert takar.
Mivel minden téren igényes és maximalista vagy, természetesen a tökéletes külső is fontos számodra. Nem szorulsz másokra, neked saját, egyedi stílusod van. Szereted a minőséget, a ragyogást, a kényeztetést, luxust.
Olyan aromás, kifejező, intenzív, ugyanakkor különleges és egyedi illatot keresel, amelyet csak veled azonosítanak.

HELAN ILLATAID:
Helan Tonka & Pepe Rosa: goo.gl/bjYFDT
Helan Fuchsia Ballerina: goo.gl/4IBk2y
Helan Gránátalma: goo.gl/rQTzvO

SZŰZ

 

 

Racionális, józan gyakorlatias beállítottságú vagy, ugyanakkor nagyon igényes, így a megjelenésed mindig rendezett, pedáns. Rendkívüli aprólékosságod miatt az öltözködésben is ügyelsz minden kis részletre, egészen biztos, hogy a fülbevalód színe is harmonizálni fog a zoknidéval. Stílusodban visszafogottság és kiegyensúlyozottság jellemez, kerülöd a hivalkodást, a túlzást. Kifejezetten rosszul vagy a feltűnéstől, sosem kitűnni szeretnél a tömegből, inkább beleolvadni. Nem szívesen kísérletezel, szereted a praktikus, konvencionális, jól bevált dolgokat és a klasszikus, szolid eleganciát.
A neked tetsző illatok is természetesek, frissek, fűszeresek, kevésbé feltűnőek.

HELAN ILLATAID:
Helan Muschio Bianco: goo.gl/WVC8et
Helan Violetta: goo.gl/mjxhX2
Helan Vanilia Oolong: goo.gl/6NyHYO

MÉRLEG

 

A stílus nagykövete vagy, a jó megjelenés, figyelmesség, kedvesség, diplomácia elengedhetetlen számodra.
Ízlésed kifinomult, az esztétika, harmónia és a szépség bűvöletében élsz.
Szívesen veszed magad körül emberekkel, a társaság mozgatórugójaként mindenhol ott vagy, könnyedén flörtölsz és vidám, oldott hangulatot teremtesz magad körül. Érdekel a divat és a szépségápolás, fogékony vagy a legújabb trendekre. A külsődre nagyon igényes vagy, mindig elegáns, jól öltözött, de sosem hivalkodó. Környezeted pozitív elismerésére, visszaigazolásaira nagy szükséged van.
Az illatok is fontosak számodra, melyeknek mindig kellemesnek, vonzónak kell lenniük.
Nem állnak távol tőled az édeskés, virágos illatok.

HELAN ILLATAID:
Helan Mora Muschio: goo.gl/5vMs3b
Helan Hortenzia és Füge: goo.gl/6PB7ia
Helan Agrumée női parfüm: goo.gl/x0tDHR

SKORPIÓ

 

Erős ugyanakkor érzékeny vagy, szenvedélyes, mégis fegyelmezett: egyszerre tűz és víz.
Fellépésed határozott és magabiztos, pontosan tudod, hogy mit akarsz és azt el is éred bármi áron.
Természeted ragaszkodó és birtokló, nem áll tőled távol sem az érzékiség, sem a csábítás, időnként a kihívó viselkedés sem.
A végletek embere vagy, nehezen kiismerhető, titokzatos, szuggesztív személyiség. Szeretsz irányítani, élvezed a hatalmat és ösztönösen rivalizálsz másokkal.
Illatod is hasonlóan szenvedélyes, mint női lényed: intenzív, érzéki és felejthetetlen.

HELAN ILLATAID:
Helan Magnólia: goo.gl/W2wDN4
Helan Vanilia Kashmir: goo.gl/WuMXpP
Helan Agrumée: goo.gl/x0tDHR

NYILAS

 

Vidáman, lelkesen, gyermeki idealizmussal éled az életet, vonz minden, ami izgalmas és ismeretlen, mindig kellenek az új élmények és impulzusok.
Fantáziád, temperamentumod megjelenésedben is tetten érhető, imádod a nem mindennapi, egzotikus holmikat, ugyanakkor a kényelem is fontos számodra.
Közel áll hozzád a színpadias fellépés, könnyedén flörtölsz és élvezed, ha felfigyelnek rád. Fontos számodra, hogy hatással legyél másokra, szükséged van az elismerésre, a pozitív megerősítésre.
Ennek megfelelően illatod is éppolyan hangsúlyos, egyedi és intenzív, mint az egész személyiséged. Ugyanakkor nem valószínű, hogy hosszabb időre leragadnál egyetlen parfüm mellett.

HELAN ILLATAID:
Helan Gránátalma: goo.gl/rQTzvO
Helan Vanilia Verveine: goo.gl/4WSBzz
Helan Hortenzia és Füge: goo.gl/NnXaZd

BAK

 

Komoly, fegyelmezett és konzervatív személyiséged az öltözködéseden is magán viseli a jegyeit. A lezser, komolytalan, romantikus stílus nem egyezik céltudatos, határozott lényeddel, az aktuális trendek is hidegen hagynak. Mivel elég gyakorlatias és maximalista vagy, jobban szereted a kényelmes, célnak és alkalomnak megfelelő tartós, „örök darab” típusú holmikat. Csak semmi feltűnés! A klasszikus elegancia és az egyszerű, letisztult stílus híve vagy.
Takarékos vagy, nem szívesen szórod a pénzt, ám a minőségért hajlandó vagy mélyebben a pénztárcádba nyúlni. Illatod is visszafogott, s inkább az elegáns kategóriába tartozik.

HELAN ILLATAID:
Helan Gránátalma női parfüm: goo.gl/rQTzvO
Helan Vanilia Oolong: goo.gl/0QmU12
Helan Mora Muschio: goo.gl/5vMs3b

VÍZÖNTŐ

 

Független, eredeti, autonóm személyiségként mindig új utakon jársz. Fontos számodra az önkifejezés és a szabadság- ez persze stílusodon is nyomot hagy. Imádod az új impulzusokat, az extrém helyzeteket, tele vagy fantáziával és kreativitással.
Megjelenésed sosem konvencionális, s bár fogékony vagy az újdonságokra, sokkal inkább diktálod a divatot, mintsem követed. Nem riaszt el a feltűnés vagy a merészebb stílus sem, a gondolattól is kiráz a hideg, hogy beolvadj a tömegbe.
Változékony vagy, így amelyik illat ma bejön, az holnap már nem biztos. Az, hogy a parfümöd egyedi és különleges legyen nagyon fontos számodra. Szereted a friss, üde, fanyar és citrusos illatokat.

HELAN ILLATAID:
Helan Agrumée női parfüm: goo.gl/x0tDHR
Helan Ninfea Magia D’Aqua: goo.gl/66tkiq
Helan Vanilia Verveine: goo.gl/4WSBzz

HALAK

 

Igazi művész lélek vagy, érzékeny, ábrándos, idealista, romantikus lelkű. Számodra az öltözködés is egy megkomponálandó műalkotás, melyen épp aktuális hangulatod tükröződik.
Szereted a finom, lágy vonalvezetésű, nőies, csipkés-horgolt, romantikus stílust, valamint a kézműves, egyedi holmikat.
Fellépésed visszafogott, ám megjelenésed rendszerint fantáziadús és egyedi. Akár az énképed, úgy stílusod is változékony, így többféle trendet kipróbálhatsz.
Titokzatos, szinte misztikus személyiséged szerénységgel párosul, kerülöd a feltűnést.
Erősen hangulatember vagy, ehhez mérten váltogatod illataidat is.
Mivel szaglásod kiemelkedő, fokozottan érzékeny vagy az illatokra. Leginkább a könnyed, visszafogott, romantikus illatokat kedveled, például a virágos-púderes, édeskés parfümöket.

HELAN ILLATAID:
Helan Ninfea Magia D’Aqua: goo.gl/66tkiq
Helan Ozonée: goo.gl/BL0x1v
Helan Rosa-Rosae Romantic: goo.gl/7i1nH5