Rózsaillat: ódivatú vagy időtlen? – Rózsa illatú parfüm

Mi a Rózsa illatú parfüm különlegessége?

Rózsás parfüm display

A rózsa parfümök a világ legrégebbi parfümjei közé tartoznak, és a „virágok királynőjének” tartott rózsa a mai napig a parfümipar fő összetevője. Vannak, akik azzal érvelnek, hogy a rózsa illata időtlen, ellenben mások azt állítják, hogy eljött a maga napja. Egyesek számára a rózsa illata a romantikára, míg másoknak a régimódira rímel.

Szerintünk a rózsa messze áll még attól, hogy elavultnak tekintsük, sőt a rózsa illat megragadta a legújabb trendeket és rózsa parfümök fejlődnek és modernizálódnak.

Kiváló példa erre a Helan Cour di Petali termékcsaládja, amelyben főszerepet kap a Valle Scrivia rózsafajta mesés illata. Ezt a rózsafajtát időtlen idők óta termesztik Liguriában, eredetét rejtély övezi, karakteres illata és korlátozott elterjedése pedig rendkívül ritkává és értékessé teszi.

 

A Cour di Petali rózsa termékcsalád első tagja az INFINITA (végtelen) névre hallgat. Virágos, citrusos, gyümölcsös jegyei a napfelkeltét és a tavaszt idézik fel bennünk. Csillogó kezdet, ahol a rózsaszín grapefruit, a Ylang-ylang és a rebarbara élénk citrusos és gyümölcsös jegyeit a rózsaszín bors energizáló és fűszeres esszenciája fokozza.

A termékcsalád második tagja az ICONICA (ikonikus). Virágos illatjegyei igazán karakteresek, egyediek és magával ragadóak. A parfüm pézsma beütésének köszönhetően lesz belőle a romantika ikonikus illatkompozíciója. Könnyed, nem nehéz illat, amely boldogan végig kísér egész nap.

A rózsa termékcsalád harmadik és egyben utolsó tagja az INATESSA (várakozás). A Fekete rózsa kifinomult elenganciája alkotja az Inattesa alapjegyeit, melyet kiegészítenek a titokzatos keleti jegyek. Ettől lesz nagyon izgalmas, érzéki. A sötét lila szirmokat puhán átöleli az egzotikus kardamom és a citrusos bergamot, az elegáns fás jegyeket az Elemi és a borostyán biztosítja. Ásványi illatjegyei összeolvadnak, szinte egybekelnek a pompás virágosabb jegyekkel, egy valamiféle orientális záró akkorddal, amelyek kiegészítik ezt az új illatot, a váratlan szenvedély illatát.

Rózsás parfümök