Vissza az iskolába, kicsit másképp

Nagyon örültem, amikor elindult egy új projektünk. Iskolákban tini lányoknak tartunk “előadást” az egészéges arcápolásról, smink és illat használatáról. Nagyon fontos már az elején leszögezni,hogy nem márkaépítésről szól az egész projekt. Egyszer sem említünk márkát és ez tudatos és szándékos!

Úgy gondolom, hogy ha már ebben a szakmában van egy kis tapasztalatom, akkor próbálok a lányos anyukáknak annyiban segíteni, hogy “külsősként” elmondom a tiniknek a tapasztalatomat, véleményemet.

Megtanuljuk ilyenkor, hogy hogyan fedjék el a pattanásokat, hogy az ízléses legyen. Hogy vajon való-e az iskolába a smink, és ha úgy gondolják, hogy igen, akkor milyen legyen az a smink. Mi a különbség a dezodor és a parfüm között, mikor mit kell használni.

Nagyon érdekes kérdéseket kapok a lányoktól, amit mindíg az ő nyelvezetükkel meg is válaszolok. Sokszor még az előadás után hosszú percekig beszélgetünk, mert jönnek oda tanácsot kérni.

Bízom benne, hogy sikerül átadni a tini lányoknak egy kis egészséges szépségtudatot, ezzel is segítve növelni az önbizalmukat.