Winni’s – A mosó- és tisztítószerek zöld generációja

A folyóvíztől, a mosónőkön át, a szintetikus vegyszereken keresztül igen hosszú út vezetett a mai modern zöld háztartásokig, melyek fokozott figyelmet fordítanak az új generációs, természetes mosóés tisztítószerek használatára.

Nekünk is van 5 érvünk, hogy miért érdemes már ma váltani!

 

1# A szomszéd háza mindig zöldebb

A jópélda szerencsére legalább olyan jól ragad, mint saras cipők nyoma a perzsa szőnyegre. Így a társadalmi felelősségvállalás és környezetvédelem jegyében ma már egyre több családnál alap dolog a szelektív hulladékgyűjtés. A Winni’s öko mosó- éstisztítószerei azonban lehetőséget adnak arra, hogy a takarítás terén is tudatosan cselekedjünk! A növényi alapanyagokból készült termékek nem károsítják a közvetlen környezetüket és a lefolyóba kerülve sincs környezetromboló hatásuk. A fentarthatófejlődés fontos része a zöld otthonok elterjedése. A következő generációk jövője van a kezünkben, vagyis a lábunkban – rajtunk múlik ugyanis, hogy milyen ökológiai lábnyomot hagyunk magunk után!

 

2# A puding próbája a mosás

Azok, akik még nem próbáltak ki semmilyen új, alternatív megoldást sokszor tartanak attól, hogy a különböző szintetikus adalékanyagok hiánya miatt a végeredmény sem lesz – szószerint – makulátlan. Vajon sikerül-e a szemmel nem látható koszt is eltávolítani, kijönnek-e a mélyen beivódott foltok a ruhákból? Ennek a pudingnak azonban egyértelmű próbája a mosás, melynek során kiderül, hogy a Winni’s mosószerek ugyanolyan hatékonyak, mint a hagyományos-szintetikus termékek.

 

3# Kíméletes megoldás a kicsiknek

Szülőként természetes, hogy – kezdve az élelmiszerektől egészen a tisztálkodószerekig – a legjobb, legegészségesebb megoldásokat szeretné mindenki megtalálni a gyermekei számára. Tudjuk, hogy nagy a felelősség abban, hogy a mindennapok során gyerekeinket a lehető legkevesebb ártalmas,vegyi anyagnak tegyük ki. Ami tehát nem hiányozhat egy kisbabás háztartásból a bababarát Winni’s öko mosószerek és öblítők, amelyek nem irritálják a baba érzékeny bőrét.

4# Orrbarát otthonok a nagyoknak

Mindenki tudja, hogy egy szintetikus vegyszerekkel zajló kiadós nagytakarítást követően, néha még két nap szellőztetés után is csak gázmaszkban érdemes megközelíteni a házat. Az allergén- és vegyi anyagoktól mentes Winni’s tisztítószerek összetevőiknek köszönhetően még a legérzékenyebb bőrűeket sem irritálják. Patyolattisztaságot eredményeznek és lágyabb, kellemesebb illattal lengik be a lakást. A legjobb, hogy a a Winni’s tisztítószerek a konyhától a fürdőig minden helyiség takarításához nyújt segítséget az ökobarát takarításhoz.

 

5# Az érzékeny bőrűek és a vegán életmódot folytatók is fellélegezhetnek

A Winni’s öko mosószerek és tisztítószerek nikkel, kobalt és króm teszteltek, így a fémre érzékeny emberek is bátran használhatják őket. Növényi összetételüknek köszönhetően a vegánoknak is remek segítséget jelentenek a háztartásban.

Winni's Naturel Baby 2 in1 mosószer babaruha mosáshoz 800 ml