Winni’s öko tisztítószerek – Természetes megoldás a takarításhoz

A nyár a kiadós bulik, leány- és legénybúcsúk, családi és baráti összejövetelek, kerti sütögetések időszaka.

A nagy mulatozást követően azonban ránk marad a valódi piszkos munka, vagyis a takarítás. A műanyag evőeszközök és szalvétahegyek kora azonban lejárt, hiszen a Winni’s öko tisztítószereivel könnyedén és környezettudatosan újjávarázsolhatod az otthonod.

 

Egy buli után előfordulhat, hogy úgy érzed, itt már csak a csoda segíthet. A varázslat annyiban kimerül, hogy amint kiejted a takarítás szót, a lakás legeldugottabb részein pihenő kemény mag is elmenekül a zajos-szagos, fárasztómelóelől.

A Winni’s öko tisztítószerei azonban lehetőségét adnak arra, hogy a takarítás terén is tudatosan tervezz, hiszen a növényi alapanyagokból készült termékek nem károsítják a közvetlen környezetüket és a lefolyóba kerülve sincs környezetromboló hatásuk. Ráadásul kellemes illatúak és bőrkímélőek, úgyhogy még az allergiások is kivehetik részüket a romeltakarításból.

Íme néhány tuti termék, amivel nem csak gyorsan, de hatékonyan és környezetkímélő módon helyreállíthatod az otthonod tisztaságát.

Külső-belső megtisztulás

A winnis univerzális üveg-ablak és felülettisztító nagy segítségedre lesz az egész házban, hiszen kíméletesen tisztít üveg-, tükör-kristály-, illetve minden más mosható felületet. Időt és energiát spórolsz meg. Használat után nem szükséges lemosni, letörölgetni a nyomait, ráadásul biztonságosan alkalmazható bútorok mosható felületén is. Alkalmazásával kizárhatod az irritatív illatanyagokat, színezékeket, optikai fehérítőket és a felesleges adalékanyagokat.

Zsíros meló, de nem fizet

Egy zsíros melóról az embernek nem feltétlenül a gáztűzhely, vagy a grill előtti görnyedés jut eszébe, ugyanakkor ez egy sütős-főzős összejövetel kikerülhetetlen következménye. A Winni’s zsíroldóspray lesz a legbiztosabb fegyvered ebben a harcban, hiszen az univerzális öko zsíroldószer eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket is minden mosható felületről. Ideális sütők, szagelszívók, grillsütők, edények, barbecue-k és még textíliákon lévő pecsétek és zsírfoltok tisztításához is.

Táncolótalpak

Haladjunk fentről lefelé, így ha a polcokkal és az asztalokkal megvagyunk, jöhet a talajszint. Akkor sem kell felmosónyélbe dőlni, ha a tegnapi boogie hevében a cipőtalpak komplett hieroglifákat rajzoltak a frissen fényezett padlóra, hiszen a Winni’s Általános Padló- és Felülettisztító Szerrel könnyedén eltávolíthatod a sötétebb foltokat is, mindemellett a termék nem tartalmaz szintetikus tartósítószereketés a csomagolóanyaga 100%-ig újrahasznosítható.

 

Akkor sincs baj, ha betelt a pohár!

Ne ess kétségbe, ha a konyhába érve azt tapasztalod, hogy az egy négyzetméterre jutó használt poharak száma több, mint az Ikea konyharészlegén! A Winni’s Mosogatószer koncentrált hatóanyag tartalmú öko mosogatószer kézi mosogatáshoz, kellemes lime illattal, kézkímélő összetétellel, amiből néhány csepp is elegendő a tökéletes tisztító hatás eléréséhez.

Winnis öko mosogatószer Lime

Szervezz tehát nyugodt szívvel bulit, családi összejövetelt, hiszen az Winni’s öko tisztítószereivelbármikor gyorsan, egyszerűen és környezetkímélően eltakaríthatod a nyomokat. Ráadásul a Winni’s öko tisztítószerek allergénmentes, vegyszermentes, vegán termékek, így gumikesztyűre sem lesz szükséged!