A quinoás-pekándiós granolánk ízében a lágyan édes karamell jegyek dominálnak, amit a Kanadában termő juharfa színtiszta nedűjének, a juharszirupnak köszönhet.
A mandula, pekándió és kókusz hármas aláfestése valamint a nem túl hivalkodó fűszerezés miatt az összhatás végül talán a gourmet cukrászdák süteményeinek ízére emlékeztet leginkább. A pirított magvak krémesen ropogós állagához a puffasztott quinoa és köles ad egy könnyed kontrasztot.
A változatosabb reggelikért néha nyugodtan összekeverheted egy kis Kakaós Granolával vagy akár Szuperkásával is.
Fontosabb összetevők élettani hatásai
A Quinoa & Pecan íz tele van értékes tápanyagokkal. A pekándió kiváló forrása a különböző nyomelemeknek, mint a mangán, réz ,magnézium, foszfor, de például B1-vitamint és proteint is bőséggel tartalmaz. A diófélék közül az egyik legmagasabb antioxidáns kapacitással rendelkezik. Hozzájárul továbbá a koleszterinszint kiegyensúlyozásához és számos összetevője segíti az egészséges testsúly megtartását.
Összetevők
Gluténmentes zabpehely, napraforgómag, kókuszpehely, mandula, pekándió (5%), bio agávé szirup, juharszirup, extraszűz olívaolaj, tökmag, bio puffasztott quinoa (1%), só, fűszerek.