HELAN PARFÜMÖK

A parfümök világa mindig is csábító és vonzó. Mi úgy alkottuk meg a Helan parfümöket, hogy elsősorban a legérzékenyebb bőrűek is viselhessék, és ráadásul az illatok, amelyeket az üvegcsébe varázsoltunk egyediek, kivételesek legyenek. A Helan parfümök nem tartalmaznak hozzáadott szintetikus illatot, nem okoznak bőr irritációt. 

Ha nem tudsz választani, kérj tőlünk termékmintát!


A Helan parfüm története

A HELAN Cosmesi di Laboritorio S.r.l. 1976-ban alakult olasz családi vállalkozásként. A HELAN kezdetben apró natúrkozmetikai laboratóriumként és manufaktúraként indult Genovában, termékeiket a tulajdonos Elisa Bottini Massa gyógyszerész által összeállított receptek szerint állította elő.

Elisa gyógyszerészeti diplomája megszerzését követően hosszú évekig az olasz állami kozmetológiai ellenőrző laboratóriumban dolgozott. A növények és kivonataik jótékony hatásába vetett megingathatatlan hite vezette el ahhoz, hogy növényi kivonatokból, esszenciális olajokból és többek közt mézből megalkotta első termékeit, amelyek magas növényi hatóanyag tartalmuknak és a bőrrel rokon összetevőiknek köszönhetően egészséges szépséggel ajándékoznak meg minden felhasználót, jótékony hatásúak és ráadásul környezetbarát lebomlásúak. Termékeinek minőségével, megingathatatlan szakmai kitartásával és tudásával néhány év alatt elnyerte a vásárlók, a felhasználók tetszését, fokozatosan szélesítve termékeinek körét és a gyártási kapacitást.

A HELAN mára már világszerte ismert natúrkozmetikai termékei révén (elsősorban a Helan parfümök révén), Olaszországon kívül Európában, az USA-ban és a Távol-Keleten is egyre nő termékeinek ismertsége és elismertsége.