Öko tisztítószerek

A Winni’s öko tisztítószerek Olaszország első számú öko termékcsaládja. A kizárólag növényi alapanyagokból készült környezetbarát tisztítószerek vegán és Skin Eco minősítéssel rendelkeznek. Mivel a Winni’s öko tisztítószerei koncentrátumok, így nagyon kevés mennyiség is elegendő belőlük – gazdaságosak. A háztartás legtöbb területére találhatsz nálunk öko termékeket:


Miben különbözik egy öko tisztítószer a hagyományosokhoz képest?

Az öko tisztítószer legnagyobb különbsége és előnye a hagyományos tisztítószerekhez képest, hogy 100%-ban növényi eredetű, környezetbarát és vegán alapanyagokból készülnek. Ezáltal a használatukkal nem ártasz a környezetednek és a környezetedben élőknek.
Az öko tisztítószerek ráadásul sokkal gazdaságosabbak is tudnak lenni, ugyanis a zöme koncentrátum formában érhető el - így legtöbbször néhány csepp is elég egy takarításkor.

Az öko tisztítószer hatékonysága

Az öko tisztítószerek hatékonysága megegyezik, sőt akár felül is múlja a hagyományos társaiét. A tisztításért felelős anyagok, mint pl. az aionos és nem ionos felületaktív anyagok, a szappan vagy az alkohol kombinációi olyan hatékonyságot képesek elérni, mint a normál, szintetikus anyagokkal készült termékek - csak sokkal környezetkímélőbben és egészségesebben.
Az erős hatékonyság mellé nem társul gőz, ami irritálná a nyálkahártyát. A hipoallergén összetételnek köszönhetően pedig a bőrt sem irritálja.

De valóban öko az öko tisztítószer?

Attól még, hogy egy termékre ráírják az "öko" kifejezést, még nem lesz környezetbarát. Viszont a Winni's öko tisztítószerek rendelkeznek "SkinEco", "Vegan OK" és ami a legfontosabb: "ICEA" minősítéssel is, ami igazolja a termékek valódi környezetbarát, tehát ÖKO eredetét.
Vagyis, hogy ha Winni's öko tisztítószereket vásárolsz, azzal véded a környezetet és támogatod a környezetszennyezés elleni harcot.

Kérdésed van az öko tisztítószerekkel kapcsolatban? Segítségre van szükséged a választáshoz? Hívj a +36 30 971 7454 telefonszámon!