Rólunk

Elviszünk a természetes szépségű Itáliába, ahol kiváló alapanyagok, mesés illatok és csoda kozmetikumok varázsolnak el… Utazz velünk és éld át a mediterrán szépségek minden titkát. Oldalunkon Te is beléphetsz HELAN mesés világába.
HELAN, a természetes olasz szépség megtestesítője, a mediterrán BIOKOZMETIKUMOK kiválósága. A Nap (Helios) és a Lélek (Animus) bájos lánya, ki a tengerek felett lebegő friss szellők szárnyán repül, néha játékosan csobban a sós tengerek frissítő habjai között, majd olívaültetvények között és levendulákkal teli teraszos dombokon csücsül, s végigjárja Olaszország legszebb vidékeit, városait hogy elhozza nekünk a szépség minden titkát a „Dolce Vita” földjéről. Kövesd Őt az oldalunkon keresztül, ismerd meg szépségtitkait és légy Te is HELAN szépség, a fantasztikus BIOkozmetikumok által.
 
HELAN Genovában született, 30 évvel ezelőtt, egy gyógyszerész házaspár alkotta meg a koncepciót, mivel megelégelték, hogy az ekcémás bőrre az orvosok kizárólag hormonos készítményeket írtak fel. Így megalkották saját vállalkozásukat és kizárólag növényi és bio összetevők segítségével csodás eredményeket értek el.
Így született meg a HELAN, a márka, mely egyesíti a modern, dinamikus, olasz családi vállalkozás minden apró szépségét, ugyanakkor tökéletesen tiszteletben tartja a múltat, a természet hagyományait és a generációk szándékát. A vállalkozást ma is a család vezeti, már a felnövekvő generációk viszik világsikerre a márkát, melynek keretei között a gyógyszerész házaspár három gyermeke irányítja, és tereli HELAN világhódító útját. Amilyen a vállalkozás, olyan a termék is, tökéletes harmóniában van önmagával.
Magyarországon 2010-ben mutatkoztak be a Helan termékei, először baba-mama vonalon, utána egyre keresettebbek lettek az illatok, parfümök, majd megérkezett a bőrápolás széles kínálata, s mára már elmerülhetünk a csodás dekorkozmetikumok világában is.
 
Az egyre tudatosabb fogyasztói társadalom és a természetességhez való visszatérés magával hozta azt az új generációt, akik a minőségi étkezés mellett, elkötelezettek a minőségi bőrápolásban is. HELAN térhódítása nem véletlen, hiszen egy olyan márka, mely nemcsak megjelenésében, de tartalmában is elvarázsolja használóit, rajongóit.
Reméljük, hogy Önt is mihamarabb köszönthetjük HELAN csodás világában, s a termékeink széles kínálatának segítségével, hamarosan meggyőzödik ezen csodás olasz biokozmetikumok mesés hatásaival.
Lépjen be Ön is HELAN világába, szeretettel várjuk olaszos életérzéssel, szépségtippekkel, kalandozásokkal és fenséges natúr termékekkel.
Madari Szilvia
cégvezető

(Cégünkkel kapcsolatos adatainkat megtalálja az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételekben.)