Rólunk

Szeretettel köszöntjük az ÖKO ABC oldalán!

A HELAN Biokozmetikumok és a WINNI’s öko mosó és tisztítószerek világában! 

Küldetésünk: 

Az ÖKO Abc, egy olyan portál, melyen keresztül elhoztuk Olaszország minőségi Biokozmetikumait és Öko háztartási, – tisztító, és mosószereit. Cégünk a FlyFit Kft. a Helan Biokozmetikumok és a WINNI’s termékek magyarországi kizárólagos forgalmazójaként van jelen a hazai piacon. Célunk, hogy a szépség, s az egészség együttesen legyen jelen a tudatos háztartásokban.

Olyan termékeket, kozmetikumokat forgalmazunk, melyek tiszta, bio alapanyagokból készülnek. Allergénektől, színezékektől és szervezetünket terhelő összetevőktől mentesek. A természetes hatóanyagok által harmónikusabbak lesznek rohanó mindennapjaink is. A termékek elősegítik magunk, családunk és környezetünk egészségesebb életvitelét. 

A WINNI’s öko termékek és vegán kozmetikumok itt érhetőek el: WINNI’s Világa 

A HELAN Biokozmetikumok különleges világába pedig itt kalauzolunk el: HELAN Biokozmetikumok

S hogy miért is különleges a HELAN BIOKOZMETIKUMOK világa?

S hogy ki is HELAN, s miként került Genova-ból – Magyarországra?

A történetünkről itt olvashat, a mesés lila levendula mezők alatt….

 

UTAZZON VELÜNK HELAN CSODÁS VILÁGÁBA….OLASZORSZÁG MEDITERRÁN VIDÉKEIRE!

Az oldalon keresztül elvisszük a természetes szépségű Itáliába, ahol kiváló alapanyagok, mesés illatok és csoda kozmetikumok varázsolnak el…

De ki is valójában HELAN?

HELAN, a természetes olasz szépség megtestesítője, a mediterrán BIOKOZMETIKUMOK kiválósága.
A Nap (Helios) és a Lélek (Animus) bájos lánya. Ki a tengerek felett lebegő friss szellők szárnyán repül, majd játékosan csobban a sós tengerek frissítő habjai között. Oívaültetvényeken és levendulákkal teli teraszos dombokon csücsül, s végigjárja Olaszország legszebb vidékeit. Helan elhozza nekünk a szépség minden titkát a „Dolce Vita” földjéről.
Követheti Őt itt az oldalunkon keresztül is, ismerje meg HELAN szépségtitkait. 
Helan utazásait és termékeit megismerheti még és HelanBiokozmetikum Facebook  és a HelanBiokozmetikum Instagram oldalain is. 

 

A HELAN filozófia és ami mögötte van….

HELAN Genovában született, 30 évvel ezelőtt. A HELAN koncepciót egy gyógyszerész házaspár alkotta meg, mivel megelégelték, hogy az ekcémás bőrre az orvosok kizárólag hormonos készítményeket írtak fel. Így létrehozták saját vállalkozásukat és kizárólag növényi és bio összetevők segítségével csodás eredményeket értek el.

Ekkor született meg HELAN, a márka. A név egyesíti a modern, dinamikus, olasz családi vállalkozás minden apró szépségét, tiszteletben tartva a múltat, a természet erejét, s a hagyományokat.

A vállalkozást ma is a család vezeti, már a felnövekvő generációk viszik világsikerre a márkát. A gyógyszerész házaspár három gyermeke irányítja, és tereli HELAN világhódító útját, dinamikusan növekedve, végtelen harmóniában a természetes alapanyagokkal. 

HELAN végül megérkezett Magyarországra is… 

Magyarországon 2010-ben mutatkoztak be a HELAN termékei. Először baba-mama vonalon, utána egyre keresettebbek lettek az illatok, parfümök. Majd megérkezett a bőrápolás széles kínálata, s mára már elmerülhetünk a csodás dekorkozmetikumok világában is. 
Az egyre tudatosabb fogyasztói társadalom és a természetességhez való visszatérés magával hozott egy új generációt. Azokat, akik a minőségi étkezés mellett, elkötelezettek a minőségi bőrápolásban is. HELAN térhódítása így nem véletlen, – hiszen HELAN egy olyan márka, mely nemcsak megjelenésében, de tartalmában is elvarázsolja használóit, rajongóit.
HELAN-t egy 3 gyermekes vállalkozó anyuka, Madari Szilvia cégvezető képviseli Magyarországon. Számára a biokozmetikumok világa, a természetes és natúr alapanyagok használata, igazi küldetéssé vált. Nem beszélve a háztartásban használt ökológiailag is tiszta alapanyagokról. 
Reméljük, hogy Önt is is mihamarabb köszönthetjük olasz bio és ökotermékeink csodás világában, s széles kínálatunk segítségével, hamarosan Ön és családja is meggyőzödik a természetes, egészséges hatásokkal. 
Lépjen be Ön is HELAN és WINNI világába, szeretettel várjuk olaszos életérzéssel, szépségtippekkel, kalandozásokkal és fenséges natúr termékekkel.

Kívánok kellemes böngészést és ismerkedést a termékekkel, visszatérő vevőinknek pedig köszönöm, hogy a természetes itáliai alapanyagokat és a natúr, bió és ökotermékeinket választották. 

Harmóniában a természettel!

Üdvözlettel, köszönettel:
Madari Szilvia
cégvezető
A FlyFit Kft. tulajdonosa a Helan Magyarország kizárólagos képviselője

(Cégünkkel kapcsolatos adatainkat megtalálja az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételekben.)