Hajtetű elleni BIO készítmények

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

A Helan Pidocchio termékcsalád speciális fejtetvek, hajtetvek kezelésére lettek kifejlesztve. Minden termék 100%-ban vegán, bio és környezetbarát eredetű. Állatokon nem tesztelték őket. Hatékony kezelés a hajtetű ellen.


A fejtetűről

A fejtetű az emberi fejbőrön található apró parazita, amelynek természetes élőhelye maga az emberi hajas fejbőr. Vérszívó rovar, a hajas fejbőrön ejtett apró csípésekből táplálja magát. Teljes életciklusát a hajas fejbőrön tölti, mivel ezt elhagyva maximum két, három napig képes életben maradni.

A fejtetű körülbelül három hétig él, ezidő alatt a nőstény egyedek körülbelül háromszáz petét (serke) raknak le a hajszálakra, amelyet az ovuláció során képződő folyékony anyag segítségével mintegy odaragsztanak a hajszálak tövéhez. Az apró, fejbőrön ejett csípés valamint ez a kibocsátott nedv viszkető érzést és irrtációt generál a fertőzött egyén bőrén.

A fejtetvek, bár általában nem veszélyesek az emberre, mégis sok kellemetlenséget okozhatnak, és sajnos bárki lehet az áldozat! Így a gondos megelőzés elengedhetetlen. Ezt egyrészt megvalósíthatjuk kedvezőtlen környezetet, feltételeket teremtve a tetvek számára vagy ha már a fertőzés bekövetkezett, lelkiismeretes fertőtlenítéssel, tisztítással kell kiírtani őket.

A fejtetű elleni küzdelem

A legfontosabb, a megfelelő tisztító termékek beszerzése, mint fertőtlenítő samponok, olajok és hajszeszek, amelyek segítségével ellehetetlenítjük életterüket, emellett azonban alkalmaznunk kell mechanikai megoldásokat eltávolítva a parazitákat és a serkéket egy sűrű fogú fésű segítségével.

A hatékony fejtetű kezelés elemei

  • Pidocchio Hajtetű megelőző bio spray, nem hajtógázas flakonban
  • Pidocchio Hajtetű elleni olajos intenzív bio ápolószer, nem hajtógázas flakonban, ajándék sűrűfogú fésűvel
  • Pidocchio Hajtetű elleni kettős hatású bio sampon, megelőzésre és eltávolításra


Kérdésed van a Pidocchio termékcsaláddal kapcsolatban? Segítségre van szükséged a választáshoz? Hívj a +36 30 971 7454 telefonszámon!