Cellulitisz ellen

A HELAN c√©lzott √©s tiszt√°n n√∂v√©nyi √∂sszet√©telŇĪ, magas hat√≥anyag-tartalm√ļ k√©sz√≠tm√©nyeivel m√©g eredm√©nyesebben kezelheti a bŇĎr¬†sz√©ps√©g√©t gyakran elcs√ļf√≠t√≥ narancsbŇĎrt, a cellulitiszt.

A CELLULITISZ OKAI √ČS F√ĀZISAI
‚óŹ 1¬į f√°zis: a lelassult kering√©s √©s a kapill√°risok t√ļlzott √°tbocs√°t√≥ k√©pess√©ge a nyirokfolyad√©k cs√∂kkent¬†kering√©s√©vel egy√ľtt folyad√©kpang√°st eredm√©nyeznek, √≠gy az el nem vezetett salakanyagok lerak√≥dnak a¬†k√∂tŇĎsz√∂vet sejtjei k√∂z√∂tt.
‚óŹ 2¬į f√°zis: az √≠gy felhalmoz√≥dott salakanyagok k√∂r√ľl kollag√©nes rostfonad√©k form√°l√≥dik, amely befedi a¬†hajsz√°lerecsk√©ket √©s akad√°lyozza a zs√≠rsejtek anyagcser√©j√©t, √≠gy keletkeznek az elsŇĎ csom√≥sod√°sok amelyek a¬†bŇĎr felsz√≠n√©n kialakul√≥ enyh√©bb egyenetlens√©g√©rt, az √ļn. ‚ÄúnarancsbŇĎr‚ÄĚ-√©rt felelŇĎsek.
‚óŹ 3¬į f√°zis: a kisebb csom√≥k nagyobb f√ľrt√∂kk√©, klaszterekk√© √°llnak √∂ssze, az ŇĎket √∂sszek√∂tŇĎ rostok fokozatosan¬†megkem√©nyednek, az √∂sszetapadt √©s megduzzadt zs√≠rsejtek nagyobb √©s m√©lyebb g√∂dr√∂csk√©ket alkotnak √©s¬†kialakul a ‚ÄúmatracbŇĎr‚ÄĚ .

Egy termék se felelt meg a keresésnek.