BIO Baba-Mama

Nézd meg a HELAN bio baba-mama készítményeit: gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagokból, állandó hatóanyag-tartalmú gyógynövénykivonatokkal készülnek kizárólag növényi alapanyagok (olajak, vajak, esszenciák) felhasználásával.

Vegán termékek – állatokon nem tesztelt.


A LINEA BIMBI márka termékei a legkisebbeknek készültek, figyelembe véve az ő különösen érzékeny bőrüket. A szereteten túl ezen termékekkel adhatja a legtöbbet a legbiztonságosabban szeme fényének.
A LINEA MAMMAmárkájú készítményeket a kismamák szülés élőtt és szülés után is biztonsággal és hatásosan használhatják a mindennapos tisztálkodás, bőrápolás során illetve a speciális kismamákat érintő problémák esetén.
A PIDOCCHIO hajtetű elleni megelőző és ápoló BIO készítmények, melyek maximális biztonsággal használhatóak akár újszülött kortól.
A ZANZ HELAN termékek megmutatják hogyan lehet hatásosan védekezni a szúnyogcsípés ellen természetes összetevőkkel alkohol és ammónia nélkül. Érzékeny bőrűeknek, kisbabáknak is ajánlott, praktikus spray vagy roll-on kiszerelésben a szúnyogok elriasztására illetve a szúnyogcsípés helyének kezelésére.

Kérdésed van a Helan bio baba-mama termékekkel kapcsolatban? Segítségre van szükséged a választáshoz? Hívj a +36 30 971 7454 telefonszámon!