Ireos termékek

Összesen 4 találat

IREOS szemkörnyék ápoló készítmények
A szemkörnyék bőre arcunk legérzékenyebb területe, itt tűnnek elő leghamarabb az első apró mimikai ráncok, a szarkalábak. Bőrünk itt jóval vékonyabb, mint más területeken, faggyúmirigyekben szegény, törékenyebb, könnyebben kiszárad és veszít tartásából, hamarabb kialakulhatnak a szem alatti táskák, sötét karikák, amelyek tompítják tekintetünk fiatalos élénkségét.

A problémák megelőzésére, a fáradtság és az öregedés jeleinek hatékony csökkentésére olyan célzott, bőrkímélő-ápoló készítményekre van szükségünk, amelyek különböznek az arc többi részére használtaktól. A Helan megoldása ezekre a kozmetikai igényekre: IREOS a természetes, gyógynövény-alapú reggeli-esti ápolórendszer, amely specifikus hatóanyagokat tartalmaz, bőrkímélő összetételű és tartósítószer mentes.
Az IREOS szemkörnyék ápolók a következő célokra koncentrálnak: nagyon kíméletes, hipoallergén tisztítás, a bőr természetes pH értékének helyreállításával; a szemkörnyéki duzzanatok, karikák eltüntetése; a kisebb ráncok és mimikai ráncok kisimítása.

AKTÍV FITOKOMPLEX
A mikrokeringés élénkítése, a folyadékpangás megakadályozására: Feketeáfonya (táskák ellen), Somkóró, Borostyán (folyadék-drenázs), Narancs és citrom bioflavonoidok, C vitamin (karikák ellen, az érpangás ellen).
Idő előtti öregedés és a szemkörnyéken kialakuló ráncok megelőzésére: Esszenciális aminosavak (hidroxiprolin), Esszenciális zsírsavakban gazdag feketribizli-, sáfrányos szeklice és borágó olaj, A-vitamin (ránckisimító), E-vitamin (öregedésgátló), UV-filterek (ráncmegelőző)
Azonnali lifting hatás: növényi proteinkomplex, amely leheletvékony filmréteget képezve a bőrfelszínen és tömörebbé, feszesebbé teszi a szemkörnyék bőrét.

ÚJÍTÓ ÖSSZETÉTEL, amely hatékony és biztonságos
Bőr azonos olajok és észtereik használata, amelyek zsíros foltok visszahagyása nélkül puhítják és táplálják a szemkörnyék faggyúmirigyekben szegény, érzékeny bőrét, az új, folyékony kristály szerkezetű emulzió tökéletesen integrálódik a bőr hidrolipid rétegébe, ezáltal különlegesen hidratáló és selymes emulziót képez. Természetes antioxidánsok a szabad gyökök semlegesítésére, foszfolipidekben gazdag összetétel, tartósítószer- mentes receptúrák.