Bio parfüm

1–12 termék, összesen 31 db

Helan bio parfümök széles választékából válogathatsz: klasszikus és extra női és férfi illatok, fűszeres, virágos vagy citrusos parfümök. Termékeink 100% vegán és SkinEco minősítéssel rendelkeznek. Nem tartalmaznak szintetikus anyagot, így nem okoznak irritációt sem. Ha nem tudsz választani, kérj tőlünk termékmintát!


Miben különbözik egy bio parfüm a hagyományos társaitól?

A bio parfümöt szokás hívni "ökológiai parfüm"-nek is, nem véletlenül. A bio parfüm alapanyagaiban és az előállítás módjában is különbözik egy hagyományos parfümtől. A tisztán növényi összetevőknek köszönhetően a termékeink megkapták a Vegán és SkinEco minősítést is. Magyarán nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, állati eredetű anyagokat és tartósítószert sem. Ennek köszönhetően a bio parfümök nem okoznak irritációt, viszketést és semmilyen allergiás reakciót.

A bio parfümök is ugyanolyan tartósak?

Joggal merülhet fel a kérdés benned: vajon ugyanolyan erősek és tartósak a bio parfümök illatai, mint egy hagyományosnak? A válasz: igen! Sőt, a bio parfümök valójában sokkal tartósabbak is lehetnek. Elég reggel befújnod magad velük és egész nap tündökölni fogsz. Sőt még, másnap reggel is érezni fogod - nem beszélve arról, hogy a ruháid, az ágyneműd és minden textília átveszi a csodálatos illatot.

Melyik a nekem való bio parfüm illat?

Ennyi illat és stílus közül megértjük, ha elsőre talán nehéz a választás. Pont ezért találtuk ki a Helan mintacsomagunkat amely megrendelésével 5 illatot ismerhetsz meg. Ezután már könnyen tudsz választani a bio parfüm illataink közül. Viszont, ha mégis kérdésed van a bio parfümökkel kapcsolatban vagy segítségre van szükséged a választáshoz: hívj a +36 30 971 7454 telefonszámon és megtaláljuk a neked való illatot!