Intim mosakodó gél

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Mindennapjaink természetes része, hogy az intim higiéniáról is gondoskodjunk, ne csak akkor, amikor már baj van, hanem megelőzés képpen is. A megfelelő intim női higiénia a női lét  alapvető eleme. Nagy körültekintéssel válasszuk ki a legmegfelelőbb terméket, amely kíméletesen tisztítja és egyben egyensúlyban tartja a test ezen területének pH értékét.

Hogyan működik az intim mosakodó gél:

A Helan intim mosakodó gélje növényi eredetű felületaktív anyagokat tartalmaz, teljesen szulfátmentes (SLS és SLES mentes), tartósítószert és színezékanyagot nem tartalmazó mégis hatékony mosakodó gél, amely nem változtatja meg ezen terület mikroorganizmusainak kényes egyensúlyát, a körömvirág kivonat bőrlágyító, nyugtató tulajdonságai szintén segítik a terület ápoltságának fenntartását.
Az intim mosakodó gél használatával kellemetlen feltételeket teremtünk meg a Candidiasis albicans számára, mivel a mosakodó gél kémhatása enyhén lúgos, mely közeg gátolja a kórokozó gombák sejtjeinek szaporodását. Teafaolaj tartalmának köszönhetően megakadályozza az égető, viszkető érzés kialakulását, csökkenti az esetleges gyulladás kialakulását.

Intim mosakodó gél alkalmazása:

A Helan és a Winni’s enyhén lúgos pH-értékű, intim mosakodó gélje finoman tisztít, gyengéden eltávolítja a felesleges váladékokat, miközben teljes mértékben megőrzi és védi a test természetes baktériumflóráját.
Alkalmazza közvetlenül reggel és este, vagy amikor csak szükséges.
A keletkező finom habot gondosan öblítse le meleg vízzel.
Használata különösen javasolt uszoda / edzőterem használata után, strandolásnál.

Intim mosakodó gél kislányoknak, tinédzsereknek

Kimondottan kislányok, fiatalok szervezetére kialakított intim mosakodó gél, melyet megelőzésre de akár kialakult intim problémára, viszketésre is érdemes használni.

Legmagasabb ICEA, VEGAN Ok, SkinEco  minősítések

Bio Intim mosakodó gél termékeink: