Pidocchio hajtetű elleni BIO készítmények

Összesen 3 találat

A fejtetű az emberi fejbőrön található apró parazita, amelynek természetes élőhelye maga az emberi hajas fejbőr. Vérszívó rovar, a hajas fejbőrön ejtett apró csípésekből táplálja magát. Teljes életciklusát a hajas fejbőrön tölti, mivel ezt elhagyva maximum két, három napig képes életben maradni.

A fejtetű körülbelül három hétig él, ezidő alatt a nőstény egyedek körülbelül háromszáz petét (serke) raknak le a hajszálakra, amelyet az ovuláció során képződő folyékony anyag segítségével mintegy odaragsztanak a hajszálak tövéhez. Az apró, fejbőrön ejett csípés valamint ez a kibocsátott nedv
viszkető érzést és irrtációt generál a fertőzött egyén bőrén.

A fejtetvek, bár általában nem veszélyesek az emberre, mégis sok kellemetlenséget okozhatnak, és sajnos bárki lehet az áldozat! Így a gondos megelőzés elengedhetetlen. Ezt egyrészt megvalósíthatjuk kedvezőtlen környezetet, feltételeket teremtve a tetvek számára vagy ha már a fertőzés bekövetkezett, lelkiismeretes fertőtlenítéssel, tisztítással kell kiírtani őket.

A fejtetű elleni küzdelem
A legfontosabb, a megfelelő tisztító termékek beszerzése, mint fertőtlenítő samponok, olajok és hajszeszek, amelyek segítségével ellehetetlenítjük életterüket, emellett azonban alkalmaznunk kell mechanikai megoldásokat eltávolítva a parazitákat és a serkéket egy sűrű fogú fésű segítségével.

A hatékony kezelés elemei:
Hajtetű megelőző bio spray, nem hajtógázas flakonban
Hajtetű elleni olajos intenzív bio ápolószer, nem hajtógázas flakonban, ajándék sűrűfogú fésűvel
Hajtetű elleni kettős hatású bio sampon, megelőzésre és eltávolításra

Pidocchio hajtetű elleni BIO készítmények

Helan Pidocchio Hajtetű elleni bio sampon 200ml

4,490 Ft

Pidocchio hajtetű elleni BIO készítmények

Helan Pidocchio Hajtetű elleni olajos intenzív bio ápolószer 100ml

4,990 Ft

Pidocchio hajtetű elleni BIO készítmények

Helan Pidocchio Hajtetű megelőző bio spray 100ml

3,990 Ft