Bio cellulit elleni készítmények

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

A HELAN bio cellulit elleni készítményeivel célzottan és tisztán növényi összetétellel, magas hatóanyag-tartalommal még eredményesebben kezelheted a bőröd szépségét gyakran elcsúfító narancsbőrt, a cellulitiszt. Válaszd a 100% vegán, bio és környezetbarát Helan bio cellulit elleni készítményeket!


A CELLULIT OKAI ÉS FÁZISAI

● 1° fázis: a lelassult keringés és a kapillárisok túlzott átbocsátó képessége a nyirokfolyadék csökkent keringésével együtt folyadékpangást eredményeznek. Így az el nem vezetett salakanyagok lerakódnak a kötőszövet sejtjei között.
● 2° fázis: az így felhalmozódott salakanyagok körül kollagénes rostfonadék formálódik, amely befedi a hajszálerecskéket és akadályozza a zsírsejtek anyagcseréjét. Így keletkeznek az első csomósodások amelyek a bőr felszínén kialakuló enyhébb egyenetlenségért, az ún. “narancsbőr”-ért felelősek.
● 3° fázis: a kisebb csomók nagyobb fürtökké, klaszterekké állnak össze. Az őket összekötő rostok fokozatosan megkeményednek, az összetapadt és megduzzadt zsírsejtek nagyobb és mélyebb gödröcskéket alkotnak és kialakul a “matracbőr” .
Kérdésed van a bio cellulit elleni készítményekkel kapcsolatban? Segítségre van szükséged a választáshoz? Hívj a +36 30 971 7454 telefonszámon!