TÉLI HANGULATOK-TÉLI ILLATOK

Mivel télen vastagabb és több rétegnyi ruhát hordunk, melyek alól lassabban párolog el az illat, fontos, hogy a választott parfüm karakteresebb, teltebb és tartósabb legyen. Épp ezért nagyobb szerephez jutnak az olyan intenzívebb jegyek, mint a szantálfa, vanília, a tonkabab vagy a gyömbér.

Alkalomhoz illően összeállítottuk nektek kedvenc HELAN parfümjeinket a téli hónapokra. Egytől egyig natúr illatok szintetikus alapanyagok és tartósítószer nélkül.

DOLGOS HÉTKÖZNAPOK

HELAN Vanilia Kashmir

Amikor a hideg, fénytelen téli reggeleken munkába indulsz, jól esik beburkolózni egy fűszeres, édesen zamatos illatba, mely úgy ölel körül, mint egy puha, meleg kasmírpulóver.

Ennél a parfümnél a vanilia pompona finoman bódító, enyhén füstös illata simul bele az olyan izgalmas, fás-fűszeres jegyekbe, mint a csillagánizs, a szantálfa, a borostyán, a tolu balzsam és a vetiver olaj.

 

HELAN Muschio Bianco

 

Helan Muschio Bianco EdP női parfüm 50ml

Irány a természet! Tegyünk egy képzeletbeli sétát a moha és fenyőillatú téli erdőn,  a

végtelen harmónia, meghittség és nyugalom birodalmában.

A téli hétköznapok illata, mely könnyed, lágy, púderes és visszafogott, mégis varázslatos hangulatot áraszt: csendes és titokzatos, akár egy mesebeli táj.

Lélekmelengető tisztaság és intimitás árad ebből az illatból, ahol a fás-mohás illatjegyek (fehét moha, északi zuzmó, szibériai fenyő)  a szantálfa és bourbon vanília meleg, puha illatával vegyülnek.

INDULHAT A HÉTVÉGE!

HELAN Melagrana (Gránátalma)

 

 

Barátnős programok és szórakozás; mozik, bárok, flitteres ruhák, csillogó és fényűző éjszakák – Új élmények, eufórikus pillanatok.

Ez a stílusosan elegáns illat lenyűgözővé, magabiztossá és ellenállhatatlanná varázsol!

Gyümölcsös és fűszeres alapokon nyugvó érzékien meleg illat gránátalmával, kardamonnal, rózsaborssal és gyömbérrel.

 

RANDIRA KÉSZÜLSZ?

HELAN Tonka & Pepe Rosa

 

Helan Tonka & Pepe Rosa EdP parfüm 50ml

 

Ki mondta, hogy télen nem lehetsz szexi?

Ez a meleg, édesen érzéki, összebújós illat szerelemre csábít és megrészegít.

Kacér, felkavaró és vadítóan fűszeres, akár egy szerelmi bájital.

Az Orinoco vidékén honos tonkabab, mely illatában a vaníliát, a keserű mandulát és a fahéjat idézi hatásos afrodiziákum, mely felébreszti az érzékeinket és végzetes vonzerővel ruház fel.

A rózsabors, a vanília, a pézsma, a görögszéna, valamint a virágos jegyek (jázmin, a gyöngyvirág, a lilio, rózsafa) teszik még izgalmasabbá ezt az illatkompozíciót.

Egzotikus, elbűvölő aromája fényt és izgalmat csempész a szürke napokba és fakuló kapcsolatokba.