5+1 tipp, amitől a tini gyereked kiugrik a bőréből örömében

Nehéz a szülőknek elérni a tinikorúaknál, hogy látványosan örüljenek valaminek, amit a szüleiktől kapnak. De kisebb-nagyobb mosolyokra van esélyünk, ha kicsit odafigyelünk.

  1. A lányoknál azért könnyebb sikereket elérnünk egy-egy minőségi dekorkozmetikummal. Bár a tiniknek még nincs szükségük rá, hogy komplett sminkben menjenek iskolába, (pláne, ha online tanulnak hosszú hónapokig…), de hétvégén, alkalomkor nyugodtan engedhetjük nekik a szolid kísérleteket. Ehhez kiváló alapot nyújt a Helan satírozós szem és szemöldökceruzája, amivel nem csak tökéletes vonalat tudnak húzni a szemhéjukon, de már árnyalni is tudják azt.
                                                           
  2. Még ha a szerencsésebb bőrtípusba tartozik is a gyerekünk, akkor is meg fogja viselni az az egy szem pattanás, ami a lehető leghülyébb helyen bújt elő, a lehető legrosszabb időpontban. A rendszeres Linea Viso 3 bio bőrradírral minimalizálhatjuk ennek az esélyét: ezt az édesmandula kivonatos, zsálya- és citromolajjal dúsított bőrradírt kimondottan azon tinédzsereknek fejlesztették, akiknek leginkább a homlokán és az orr vonalában jelennek meg a nemkívánatos pattanások, mitesszerek.
                   
  3. Az ádázabb ellenfélre, azaz a zsírosabb bőrre is van megoldás: a Helan Linea Viso hármas hatású arctisztító habja remekül tisztítja ás ápolja a pattanásos bőrt: lassítja illetve gátolja a faggyúmirigyek működését, eltávolítja az elhalt hámsejteket és egyensúlyban tartja bőrünk ph-értékét. Kellemes citrom illata révén még a fiúk is szívesen ápolják vele a bőrüket.
                                                   linea viso 3 hab
  4. A pattanások sokszor nem csak az arcon okoznak nem kevés fejfájást a tizenéveseknek, hanem bizony a dekoltázson, a hát felső részén is. A Helan zöld iszap tartalmú, lágyan habzó szappanával akár az arcot is átmoshatjuk naponta, de ugyanúgy alkalmazhatjuk az előbbi testrészeken is.
                                                               linea viso 3 szappan
  5. A Helan csokibarna-kristály-olívazöld-sötétszürke szemhéjpúder-kvartettjével már merészebb sminkeket is készíthet tini lányunk, mi pedig nyugodtak lehetünk afelől, hogy semmilyen káros anyag nem kerül a szeme környékére.
                                                          helan szempúder 4 szett

    5+1. A legjobb ajándék sokszor a legegyszerűbb és még pénzbe sem kerül. Még ha egyáltalán nem is szeretünk semmilyen, teljesen időpocsékolásnak tűnő videójátékkal játszani, néha azzal szerezzük nekik a legnagyobb örömet, ha megyünk egy kört a tankjukkal vagy ugrálunk néhány percet a kedvenc számukra, miközben ők jobb esetben csak a fejüket fogják, rosszabb esetben a hasukat, nevettükben. Még egy tipp a végére: ne akarjunk társalogni velük se iskoláról, se barátokról, amikor ők nem akarják, ellenben azonnal dobjunk el mindent, amikor hajlandóak végre csevegni velünk. Ettől nem csak az ő, de a mi napunk is garantáltan szebb lesz.