Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak

Karácsonyi ajándék ügyben talán a legnagyobb fejtörést mindenkinek a férfiak okozzák. Szerencsére összegyűjtöttük a szerintünk legkedveltebb és legpraktikusabb férfi bio termékeket, amivel megajándékozhatjuk férfi családtagjainkat vagy barátainkat idén karácsonykor.

  1. A sort azért rögtön egy kedvenc férfitermékkel kezdjük: az Elemi bio szakállápolóval, ami borotvaszappanként is használható. Tápláló összetevőinek, aloe verának, shea vajnak és az olívaolajnak köszönhetően mélyrehatóan ápolja az érzékeny bőrt. Friss, citrusos illatát kedvelik a sportos, energikus férfiak. (És párjaik 😊)
  2. Ha gyakran használ borotvahabot, akkor ajánljuk az Olmo bio borotvahabot, ami gazdag és krémes, tökéletes borotválkozás eredményezve. Még a légérzékenyebb, kipirosodásra hajlamos bőrhöz is ajánlott.
  3. Az Olmo bio borotvahab mellé tökéletesen illik az Olmo alkoholmentes bio after shave, ami borotválkozás után friss, üde, energikus érzetet biztosít. Centella Asiata-val és vörös szőllő kivonattal dúsított, mely ápolja és védi a legérzékenyebb bőrt is.                                                                                                       
  4. A fürdés ideje ideális a felfrissüléshez, a relaxáláshoz, melyben segít az egész nap tartó, óceánok frissességét adó illat. A Helan Emozione Blu bio sampon és tusfürdő is egyben aminek lágy habja élénkítő és tonizáló tenger illatot áraszt, a nap és a tenger bizsergető és felfrissítő érzését adja egyszerre.
                                             
  5. Ha már a felfrissülésről és a tenger illatáról beszélünk, érdemes a Helan Vetiver and Rum izzadásgátló bio dezodort is megemlíteni. Ez a tartósítószer és hajtógáz mentes bio dezodor a tenger illatával ajándékoz meg és még a nagyon érzékeny bőrűek is bátran használhatják.

                                   

  6. A határozott, energikus és sportos férfiaknak a citrusos, friss és fás illatú Elemi bio parfümöt ajánljuk. Az illatból elemi erővel tör elő a mediterrán frissesség, amivel garantáltan elkápráztatnak mindenkit.
                                                   

Kellemes karácsonyi ünnepeket!