Hogy mi a Bonatti fehérnemű és a Helan bioparfümben a közös?

Amikor az ember rátalál a saját fehérnemű márkájára az olyan, mint amikor megtalálja a saját parfüm illatát…

Ebben hasonlít a Bonatti fehérnemű és a Helan Biokozmetikum, hiszen mindkettő pihe-puha tapintásával, illatával azonnal elragadja viselőjét. Dauer Katival beszélgettem egy kávé mellet, hogy hogyan is talált rá erre fantasztikus márkára.

Olvassátok sok szeretettel 🙂

Mióta foglalkozol a Bonatti fehérneműkkel és miért pont ez a márka?

2017 szeptemberében nyitottam az első üzletet , Budapest II. kerület Széphalom Üzletházban, majd 2018 októberében a másodikat  a Dunakeszi Auchan Korzóján
A márka azért tetszett meg, mert mind  a kényelmes , mind a szexi vonalat egyaránt kiváló minőséggel képviseli, mindezt  nagyon jó áron, ezáltal az egészen fiataloktól, a középkorúakig mindenki megtalálja a stílusában hozzáillő fehérneműt.
Magam is  szeretem a változatosságot és a Bonatti minden évben négy különböző kollekciót  hoz be, az  őszi-téli, valamint a tavaszi- nyári kollekciót, a karácsonyi limitált szériás termékeket, valamint nyáron a fürdőruhákat. Ezáltal nagyon széleskörű és változatos a termékpalettánk, egyszerűen minden szezonban a munkatársaimmal mindig rácsodálkozunk az újabb formákra, a gyönyörű szinekre és a csodás csipkékre, valamint a a fehérneműhöz kapcsolódó hálóruházatra.
Nagyon szeretjük azt is, hogy a női kollekcióhoz találunk ugyanolyan mintájú, vagy szinében harmonizáló férfi fehérneműt is.
Ezt nagyon kedvelik a párok és sok esetben együtt is jönnek vásárolni is.
Szerinted a fekete, vagy a fehér alsónemű az izgalmasabb?
A fekete szerintem szexisebb, a fehéret viszont a tisztasága és letisztultsága miatt kedvelik a hölgyek és persze azért, mert sokunkat úgy nevelték, hogy a fehérnemű legyen fehér.
Szerencsére a fiatalok ezt már egyáltalán nem így vélik,  ők  sokkal szivesebben hordanak szines alsóneműt.
 A fiatalabb/tini korosztálynak mit ajánlasz?
A fiatalok többsége a hétköznapokban nagyon kedveli a kényelmes ruházatot. Slágertermékünk egy merevítő nélküli 100 %-os  pamut melltartó , anyagában és mintájában azonos hozzávaló alsóval, mely különböző fazonban kapható. Ezt a terméket a Bonatti 15 éve gyártja,  a különböző kollekciókban 7- 7 féle printben. Ez egy éven belül 21 különböző mintát jelent, ezenkívül természetesen kapható fehér, fekete és bézs szinben is. Annyira kedvelt termék a fiatal lányok körében,hogy amint megjelenik az újabb kollekió , azonnal beszerzik az újabb mintázatú darabot a számukra legkényelmesebb bugyival. Mintájában azonos atléta trikót is találnak hozzá. Az ára is nagyon kedvező. Ez tökéletes megoldás a hétköznapokra.
A fiúknak pedig nagyon klassz trendi mintás alsónadrágokat javaslunk, akár boxer, de fecske fazonban is. Kevés helyen kaphatóak ilyen vidám színű és mintázatú férfi alsónadrágok, mint a Bonatti kínálatában.
Hogyan válasszunk melltartót?
Erről van egy videóm. A lényeg, hogy ismerni kell a pontos méretet, de ez sem mentesít a próba alól. A videóban elmondom, hogy egy adott körmérethez tudok mutatni legalább 10 különböző  fajta kosarat, amelyik lehet, hogy mindegyik B kosár, mégis teljesen más formájú. A tapasztalataink is azt mutatják, hogy egy hölgynek a próbafülkébe beadunk 8-10 különböző formájú, de azonos méretű melltartót és abból csak 1 vagy kettő lesz igazán kényelmes, vagyis olyan, hogy sehol nem szorít és nem vág be. A legtöbb nő, ahogy hazaér, az első dolga, hogy ledobja a melltartóját, mert kényelmetlen számára. Nem kéne, hogy így legyen.
Egy melltartó tud kényelmes is lenni, nem  is kellene érezni, hogy rajtunk van. Arról nem is beszélve, hogy egészségügyi szempontból sem  elhanyagolható, hogy a mellek közelében nyirokmirigyek vannak és fontos, hogy a vérkeringést ne akadályozza egy rosszul választott melltartó.
Jön a nyári szezon, vannak fürdőruhák is?
Igen, minden nyáron érkeznek a  fürdőruhák. Nagyon sokféle , legalább 100 különböző fazonú, színű , fajtájú fürdőruha érkezik, de lehet, hogy keveset  is mondtam.
Kínálatunkban megtalálhatóak a sima háromszög, a push-upos, bandou vagy pánt melltartójú bikinik, tankinik, egyrészes fürdőruhák, valamint C és D kosaras fürdőruhák is.
Nagyon sok esetben összeválogatható az alsó és a felső rész is, szóval nem kell kompromisszumot kötnünk egy-egy fazon vagy méret során.
A férfiaknak is nagyon sokféle mintájú fürdőnadrágot tudunk adni, fecske, boxer vagy a divatos shortos fazonban . Még olyat is, ami a női fürdőruha egy-egy mintáját, vagy színét is tartalmazza. Ezenkívül csodálatos strandruháink, kiegészítőink, mint kalap, strandtáska bővíti a kollekciónkat.
Hol lehet megrendelni vagy megvásárolni a termékeket?
Megvásárolni vagy a két üzleünkben, Budán, a Széphalom Üzletházban ( Budapest, II. ker, Hidegkúti út 167. , vagy Dunakeszin az Auchan Hipermarket Korzóján ( a Megyeri híd lábánál)
Interneten a bonatti.hu weboldalon.