A Te szemed is érzékeny? Eláruljuk milyen szempillaspirált válassz!

A jó szempillaspirál olyan, mint a kedvenc farmered, soha nem okoz csalódást. A legmegfelelőbb megtalálása azonban nem könnyű feladat, mivel a választék hatalmas. A megoldás attól függ, hogy milyen típusúak a szempilláid, és milyen hatást szeretnél elérni.

Az árnyalat
Van, aki a puha, természetes hatást és van, aki a drámai hatást szereti. Ezt a szín kiválasztása előtt el kell dönteni, ugyanis a szín nagyban befolyásolja a végeredményt. A legnépszerűbb a fekete, amely intenzív hatást kölcsönöz. A csokoládébarna puha, bájos hatást kölcsönöz, különösen azok számára, akiknek világosabb a bőre. A merészebbek magabiztosan nyúlhatnak a színes árnyalatokhoz, mint a lilához vagy a kékhez, ami extravagáns megjelenést eredményez.

Az ecset alakja
Ívelés, dúsítás, hosszabbítás – az eredmény a kefe alakjától függ. Az egyenes kefe eléri az összes szempillát, és bevonja őket a festékkel, így azonnal dúsabbá válik. Könnyen kitölti a szempillák közötti legkisebb réseket is. Itt figyelni kell a méretre, minél nagyobb az ecset, annál dúsabbak lesznek a szempillák. A rövid sörtéjű kefe nem visz fel sok festéket, csak ívet ad a szempilláknak, ugyanakkor nem teszi őket túl dússá. A félhold alakú kefe eléri az összes szempillát, gyönyörű ívelt alakot eredményezve. Ideális rövid, egyenes szempillákhoz.

Válaszd ki itt a hozzád illő bio szempillaspirált!

bio szempillaspirál dúsítóbio szempillaspirál curlingbio szempillaspirál hosszabbító

Dúsító                     Göndörítő               Hosszabbító

 

Maszkot kell viselned?
2+1 Tipp hogyan legyél csábító maszkkal is!

  1. A vastagabb és hosszabb szempillák hatásáért ajánljuk a szempillaspirálprimer használatát, amely intenzív és átható megjelenést kölcsönöz. A Helan BioSzempillaspirál Primer mindenszempillát bevon, és a bio fedőrétegével kombinálva növeli a szempillák rugalmasságát, vastagabbá és erősebbé teszi a szempillákat anélkül, hogy megterhelné őket, csökkentve a törést és a veszteséget, lenyűgöző eredményeket biztosítva.
  2. Manapság a koronavírus miatt csak a szemeket és szemöldököket látunk az emberek arcából a maszk viselése miatt. Így a szemöldököket sem szabad elhanyagolnunk! Töltsd ki és formáld kedvedre szemöldököd a Helan Bio Szemöldökspirállal, mely egy puha réteggel vonja be a szemöldököd, amely lehetővé teszi, hogy kedvedre formáld őket, kellemes nyugtató és hidratáló hatással.
  3. 2+1: A vagányabb, mágneses és átható tekintetért használd a Bio Indiai Kajal Stick-et, mely organikus karnauba viasszal és édes mandulaolajjal nyert viaszos szerkezete miatt szuper krémes lesz, és bőséges színkibocsátást biztosít. A természetes eredetű speciálispolimer javítja a fekete pigment nedvesítő tulajdonságait, intenzívebbé, fényesebbé teszi és kényelmes, hosszú ideig tartó hatást kínál. Tökéletes füstös szemekhez, mélyebbé teszi tekinteted, és hibátlanul kiemeli szemed.

 

És kész is!