Szállj szembe a karikákkal!

Átbulizott fesztiválok, hajnalig tartó túlóra, éjjelente felsíró kisbaba…ezek a kihívások mind az életünk részeit képezik bizonyos korszakokban, ráadásul komoly megpróbáltatást jelentenek a szervezetünk számára. A kimerültség első jelei pedig azonnal jelentkeznek a legérzékenyebb területen. Így fordulhat elő az az ijesztő helyzet, hogy reggelente a tükörbe nézve alig látunk a karikáktól, pedig nincs is Olimpiai év. 

A táska, amire egy barátnőd sem irigy

Elsősorban az alváshiány, a rendszertelen életmód, a fokozott stressz és a feszültség hatására jelennek meg szemünk alatt az ádáz sötét karikák. Sokan először csak legyintenek egyet és azt gondolják, hogy majd egy hétvégi maratoni alvással magától megoldódik a probléma. Amikor azonban már a pandák is rokoni üdvözlettel köszöntenek az állatkertben és a kezdeti halovány foltok vizenyős duzzadtsággal társulnak, mégis időszerű valamilyen hatékony kezelésbe fognunk. 

Hol volt, hol nem volt, a szemem alatt egy folt…

A szem alatti táskák és fekete karikák szinte minden embert érintenek. Az okok megértéséhez először is tudnunk kell, hogy a szem alatti bőrréteg jóval vékonyabb, mint testünk egyéb részeinek kültakarója, így itt a hajszálerek gazdag hálózata is sokkal jobban látszik, ergo ha bármi elváltozás történik, annak azonnal nyoma marad. A kialakulás folyamata úgy zajlik, hogy – a már említett életmódbeli tényezők hatására – az alsó szemhéj közvetlen közelében felszaporodik a zsírszövet, valamint felgyülemlik némi folyadék, ami duzzanatot képez.

5 gyors megoldás, amit mindenképp megtehetünk a karikák és duzzanatok legyőzése érdekében:

– minőségi, mennyiségi alvás

– elegendő folyadékbevitel

-mérsékelt sófogyasztás

– stresszes életmód kerülése

– és a MEGFELELŐ ÁPOLÁS!

Helan Ireos bio termékek

Ez utóbbihoz ajánljuk figyelmetekbe az IREOS szemkörnyék ápoló készítményeket, melyek egyaránt alkalmasak a problémák megelőzésére, a fáradtság és az öregedés jeleinek hatékony csökkentésére. Ráadásul az IREOS olyan természetes, gyógynövény-alapú reggeli-esti ápolórendszer, amely specifikus hatóanyagokat tartalmaz, bőrkímélő összetételű és tartósítószer mentes.

A szem nemcsak a lélek, hanem a testünk tükre is

Súlyosabb esetekben előfordul, hogy a szem alatti duzzanat sajnos betegséget jelez. Elsősorban vese- és pajzsmirigyproblémák okozhatnak ezen a területen szemmel látható elváltozásokat. Tehát, ha úgy érezzük, hogy életmódbeli kiváltó okok nincsenek és a szemkörnyéki foltok, duzzanatok mégsem múlnak el, érdemes orvoshoz fordulnunk.

Ha a számodra is fontos a szemkörnyék hatákony ápolása, kattints az alábbi linker és ismerd meg az IROS fantasztikus termékcsaládját!

https://okoabc.hu/termekkategoria/helan-bio-arckremek/ireos-termekek/