A dús haj titka

Az egészséges, dús haj minden kultúrában az életerő a szabadság a fiatalság, és a nők esetében a termékenység szimbóluma.

Ezért nem csodálkozhatunk azon, hogy akár nőként, akár férfiként dús, erős, és egészséges hajra vágyunk.

A hajhullás mindenki réme: ha átlagosan 100 vagy annál több hajszál marad a fésűben, hajhullásról beszélünk és olyan ápoló szerekre van szükség, amelyek nem csak a hajhullást állíthatják meg, hanem erősebbé teszik a hajszálakat. Az androgén hajhullás, amely már fiatal korban elkezdődhet, a nőknél a menopauza után lecsökkenő ösztrogén termelés, az androgén hormon túlsúlya szintén a haj elvékonyodását és ritkulását okozza. Az se felejtsük el, hogy évszak váltáskor mindig több hajat veszítünk. Különösen igaz ez télen, amikor kevesebb ásványi anyag és vitamin kerül szervezetünkbe, amikor gyakoribb a gyulladás, vagy a bakteriális fertőzés.

Akár az év végi fokozott stressz is oka lehet annak, hogy több hajszál marad a kefénkben. Ezért érdemes hajhullás elleni kúrát beiktatni, amivel orvosolhatjuk problémánkat.

Miért válaszd a Helan hajhullás elleni termékeinket?

A magas cink bevitel nagyon fontos, kívülről és belülről. A Helan Calpevenere hajhullás elleni termékeinket fantasztikus ásványi anyagokkal dúsítottuk (magnézium, vas, cink, réz), melyek optimálisan táplálják a hajhullás elleni samponhajhagymákat.

Növelik a haj erősségét és szépségét, miközben a piros chili bio enzimei serkentik a fejbőr mikrocirkulációját, így táplálva a hajhagymákat. Fő összetevői még a peptidek és az aminosavak melyeket olyan fantasztikus alapanyagokból nyertünk ki, mint az édes mandula és a rizs fehérje. Ezek az összetevők támogatják a sejteket, stimulálják a haj pigmentációját és visszafordítják az őszülő folyamatokat is.