Ha egy férfi, és egy anyós is pozitívan jelez vissza egy termékről… :)

“Hmm, de jó illat van a lakásban! Mi ez, valami illóolaj?” – lépett be a férjem az ajtón. Másnap anyósom is megjegyezte, hogy “van valami a levegőben”: “Mindkét gyerek olyan illatos, mivel mostál?” Nos, a Helan Monoi De Tahiti parfümjének méltatását és ajánlóját itt be is fejezhetném – hiszen, ha egy férfi, és egy anyós is pozitívan jelez vissza egy termékről, akkor az csak kiváló lehet, nem?

 

No, de ne higgye senki, hogy a Helan Monoi De Tahiti parfümje ilyen nyomulós és feltűnő! A csodakék üvegcsébe zárt EDT nagybelépője elég jól sikerült ugyan, de szó nincs arról, hogy leural mindent és mindenkit, ahová csak “belép”. Nem. A Monoi egy édes virágfelhő, egy megnyugtató, bódító simogatás. 

Helan Monoi de Tahiti

Polinéziában ezt – a tiaré virágokból nyert olajat – használják a nők a bőrükre és a hajukra. Ez a szabadság és természetesség költözik a sejtjeinkbe, amikor magunkra permetezzük a Monoi De Tahitit. 

 

Amikor elköteleződünk egy illat mellett, akkor nem csak a cseppjeit, hanem a történetét is magunkra fújjuk, beszippantjuk. Egyek leszünk a tahiti nők sejtelmességével, akik a Monoi De Tahiti, azaz a Tiaré virággal jelzik, hogy szabadok-e, vagy sem. Ha a jobb fülük mögé tűzik a virágot, akkor még keresgélik az igazit, ha a bal mögé, akkor ott a csábítónak már nincs esélye. 

 

Ily módon, a Monoi De Tahiti a felszabadult nőiesség, az egyértelmű kapcsolatok, és a hűség jelképe is. Viseljük bátran és méltósággal! 

“Kalla Tímea írása”