Környezetbarát tisztítószerek a háztartásban – 3+1 TIPP

A háztartási munkálatok sikeres elvégzéséhez elengedhetetlenek a jól bevált tisztítószerek használata. Legtöbbször a bevált márkákat és típusokat emeljük le a polcokról és nem gondolunk bele abba, hogy azok a termékek használata mekkora terhet jelent a környezetünk számára.

Gondoljunk csak bele, hány fajta tisztítószert használunk a hétköznapokban? 8-10-12 vagy még annál is több? Nem kell extra dolgokra gondolni: zsíroldó, padlótisztító, ablakmosó, mosogatószer (gépi, kézi), mosószer, öblítő, vízkőoldó, súrolókrém – és hopp máris megvan a 10.

Ha ezeknek csak egy részét is környezetbarát, öko tisztítószerekre cseréled le a háztartásban máris sokat tettél a környezetünk érdekében! Bemutatunk 3+1 öko tisztítószert amik nélkül szinte elképzelhetetlen a háztartás vezetése.

1. Winni’s Naturel univerzális öko üveg/ablak és felülettisztító spray

Winni's ablaktisztító - környezetbarát tisztítószerek a háztartásban

Az abszolút elengedhetetlen kategória: ablaktisztító. Na persze te sem csak ablakok tisztítására használod, fogadni mernék. A Winni’s univerzális öko ablaktisztító spray-je minden felületre kiválóan alkalmazható, nem hagy nyomot és 100%-ban növényi eredetű összetevőkből áll.

Használat után nem szükséges lemosni, letörölgetni a nyomait. Biztonságosan használható bútorok mosható felületén is, így nyugodtan használhatják a kisgyermekes szülők is a babaszoba takarítása során.

2. Winni’s Naturel öko padló- és felülettisztító koncentrátum

Winni's általános felmosószer - környezetbarát tisztítószerek a háztartásban

A hagyományos termékek esetében külön kell vásárolnod parketta, padlólap és linóleum tisztítószert is. Ez önmagában is egy nagyobb beruházás és még a környezetedet is sújtod vele. A Winni’s univerzális felülettisztító koncentrátumát viszont minden padlófelületre nyugodtan alkalmazhatod!

Az illata hosszú ideig érezhető a szobában, nem beszélve az elkápráztató csillogásról, ami a koncentrátum használata után marad. És mivel koncentrátumról beszélünk, nem kell jövő héten újra vásárolnod a terméket, ugyanis sokkal tovább bírja egy átlagos felmosószernél.

3. Winni’s Naturel öko WC tisztító gél Levendula illattal

Winnis WC tisztító - környezetbarát termékek a háztartásban

A WC tisztító gélek esetében a gyártók igen erős mesterséges kémiai anyagokat használnak, hogy az biztosan eltüntesse a nem kívánatos vízkövet és egyéb lerakodásokat. Az igazság az, hogy ezt teljesen környezetbarát módon is meg lehet valósítani.

A Winnis Naturel öko WC tisztító gélje nem csak elképesztően illatos, de hatalmas ereje is van. A vízkőnek és lerakódásoknak nem marad helye mellette. És mindez 100%-ban növényi összetevőkből.

+1 Winni’s Naturel öko mosószer koncentrátum

Winnis mosószer - környezetbarát termékek a háztartásban

Az extra tippünk a Winni’s Naturel öko mosószer koncentrátuma, amellyel teljesen meg reformálhatod a mosást a háztartásban. A több illat közül a mi kedvencünk a Verbéna-Aleppo szappanos, amely az egész lakást beteríti a lágy, kellemes verbéna illattal.

Koncentrátum lévén egy flakon sokkal tovább is elegendő lehet, mint egy hagyományos mosószer esetében. Az 1150ml-es kiszerelés például 25, a környezetet nem terhelő mosásra elegendő.

Cseréld le a háztartásodban lévő tisztítószereket környezetbarát változatra

Az ÖkoABC kínálatában nem csak a fent bemutatott termékeket vásárolhatod meg. Gyakorlatilag a háztartásba szükséges összes tisztítószert megtalálod nálunk, természetesen öko kivitelben.

A Winni’s Olaszország elsőszámú öko márkája. Az általános tisztítószerektől kezdve, a mosószereken át egészen a vízkőoldóig mindent megtalálsz nálunk, a Winni’s magyar importőrénél.

Kattints a termékekhez: Öko tisztítószerek.